Bli kjent med kulinariske Midt-Norge, Nordens Toscana. Bondens marked viser deg mangfoldet i regionen med denne kokeboka. Boka gir ideer og tips om hvordan du kan bruke smakfulle og kortreiste råvarer fra markedet, med vekt på kvalitet, håndverk og "den gode fortellingen". Fire erfarne kokker fra Trøndelag ble utfordret til å lage mat av de beste råvarene fra hver sin årstid. Oppskriftene finner du i kokeboka. Alle har de et spesielt godt forhold til Bondens marked; Mikael Forselius, Inge Johnsen, Jan Kåre Johansen og Maria Tuff. Forfatteren Anne R. Huitfeldt er selv en Bondens Markeds-produsent.
Les mer
I denne kokeboka har de fire kokkene Maria Tuff, Inge Johnsen, Mikael Forselius og Jan Kåre Johansen tatt utgangspunkt i lokale råvarer fra Trøndelag, og presenterer oppskrifter som er tilpasset de råvarene som er tilgjengelige i løpet av året.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788252933574
Publisert
2011
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Tun
Vekt
800 gr
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
180

Forfatter
Illustratør

Relaterte produkter