Jødiske Elise Landau er 19 år når hun i 1938 må forlate familien sin og overklasselivet i Wien for å bli stuepike på godset Tyneford i Dorset i England. Hun bærer morens perler under uniformen og skjuler farens manuskript i en fiolin. Elise møter kjærligheten på Tyneford, og fremtiden ser lys ut. Men så kommer krigen. Elises forlovede blir borte og foreldrene blir sendt i konsentrasjonsleir. Elise sørger, men erfarer samtidig at man i løpet av et liv kan være mer enn én person og at man kan elske mer enn én gang. Fortellingen i fiolinen er en vakker og velskrevet fortelling fra andre verdenskrig om flukt og savn.
Les mer
1938. 19 år gamle jødiske Elise Landau forlater overklasselivet i Wien for å bli stuepike på godset Tyneford i Dorset i England. Med seg har hun manuskriptet til farens nye roman, gjemt i en gammel fiolin. Når krigen kommer oppstår det et forhold mellom Elise og Kit, godsherrens sønn. Et forhold som skal komme til å forandre både Tyneford og Elise for alltid.
Les mer
«Fortellingen i fiolinen er en nydelig, gammeldags roman som tar deg tilbake i tid, til herskapshusenes og tjenerskapenes tid i England. I dette miljøet plasserer Natasha Solomons sin modige heltinne, som med sin utrolige kjærlighetshistorie holder deg på pinebenken helt til siste side.»
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202370534
Publisert
2012
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
521 gr
Høyde
212 mm
Bredde
140 mm
Dybde
30 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
388

Forfatter

Relaterte produkter