Jeg ønsker inderlig å vise hvor lett det er å bruke flere ville vekster i matlagingen vår. Samtidig håper jeg å vise flere det fantastiske matfatet som finnes der ute, og forhåpentligvis blir det lettere å komme seg ut og sette pris på den utrolige naturen vår, sier Jørgen Ravneberg som er kokk og kjøkkensjef på Kolonihagen Frogner i Oslo. Han er opptatt av feelgood-mat basert på kortreiste og bærekraftige råvarer i sesong, med minst mulig triksing. Han er også selvlært sanker og mener at det på nesten hvert gatehjørne skjuler seg en kulinarisk hemmelighet om man bare ser etter. Spis mer grønt er en oppskriftsbok basert på mange av de ville vekstene fra Ravnebergs første bok, Sankeboka. Denne boken har som formål å inspirere til mer bruk av både ville og dyrkede grønnsaker og råvarer, og vise hvor enkelt det er å inkludere ville vekster i vanlig kost. Oppskriftene er enkle for å holde terskelen lav og kvaliteten høy. Rettene treffer de fleste behov, fra middag på tirsdag til date-night på lørdag.
Les mer

Produktdetaljer

ISBN
9788202734480
Publisert
2022
Utgave
1. utgave
Utgiver
Vendor
Cappelen Damm
Vekt
1015 gr
Høyde
268 mm
Bredde
197 mm
Dybde
27 mm
Aldersnivå
Voksen
Språk
Product language
Bokmål
Format
Product format
Innbundet
Antall sider
254

Forfatter