Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Haugenbok.no Aktuelt Alex Schulman

  Alex Schulman

  Gripende skildring av et vaklende forhold mellom mor og sønn, men også en selvutleverende beretning om medavhengighet og fornektelse.

  VG triller terningkast 5 og skriver følgende: «En viktig selvbiografisk bok om å leve med en alkoholisert mor ... Schulman har skrevet et hjerteskjærende portrett av en mors fall. Fra å være en kjærlig mamma til å bli en oppfarende, truende skikkelse, som i flere dager i strekk lå i sengen på et mørkt rom og led av en «mystisk» sykdom. Boken har et stort driv, er lettlest og bevegende i sin ærlighet. ... Et vellykket portrett av et krevende mor- og sønn-forhold, rett og slett sterk og medrivende lesning fra første til siste side. Det er godt gjort.»

  Det er ikke ofte vi ser denne type anmeldelser på denne type bøker. Det er ikke tvil om at det har vært viktig for journalisten og bloggeren Alex Schulman å skrive denne boken. Han makter å formidle sin historie på en sterk, ærlig og hjerteskjærende måte. Samtidig tilegner han boken til sine to brødre, og skriver «med respekt for at dette er min historie og at deres kan være en annen.» 

  Vi anbefaler Glem meg på det sterkeste. MAKS RABATT og FRAKTFRITT. nå kun 332,- (Veil. 370,-)

  Les mer og bestill boka Glem meg HER

  ‹‹ alle artikler

  Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

  Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
  Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
  Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.