Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Haugenbok.no Aktuelt Anthony Beevor

  Anthony Beevor

  Beevor er en mester som krigshistoriker. Det suser av sidene. God fornøyelse!

  VGs anmelder Guri Hjeltnes sparer ikke på superlativene i omtalen av krigshistoriekr Anthony Beevors nye bok med handling fra andre verdenskrig: «Antony Beevor er på tokt igjen, og han vet å rigge en story. Den britiske forfatteren og historikeren gjenskaper de alliertes siste store nederlag og nazistenes grufulle hevn så det suser over sidene.» Hjeltnes ruller terningkast 5. 

  BLA I BOKA og BESTILL NÅ - Du får boken til maks rabatt og fraktfritt tilsendt! Kun 349,- (Veil. 399,-)

  Dette er historien om fallskjermkrigen om broene i Nederland i 1944. Operasjon Market Garden, som tok sikte på å avgjøre krigen ved å kapre broene som førte til den Nedre Rihnen, var et vågestykke. Prisen for nederlag var imidlertid katastrofalt høy, ikke minst for nederlenderne som risikerte alt i å hjelpe de allierte styrkene. Tyskernes gjengjeldelse var nådeløs og varte helt til krigens slutt. Antony Beevor gjenskaper de grusomme hendelsene i dette dramatiske slaget og går rett til selve hjertet av krigen. 

  «Beevor biter seg fast i leseren gjennom sitater og nærhet og britisk snert: som når han skildrer hvordan de to lederne som forfengelig lar seg portrettere - den amerikanske generalen Omar N. Bradley og den britenes feltmarskalk Bernard Montgomery har hver sin maler i sine respektive hovedkvarter ... Beevors velskrevne bok om Arnhem har mange kvaliteter og nerven i stoffet holder leseren fast», skriver Hjeltnes i sin omtale av boken. 

  KLIKK HER, bla i boka, les mer om handlingen og bestill boken nå - Vi sender fraktfritt!

  I 2003 fikk Anthony Beevor den første Longman-History Today Trustees' Award. Beevor er for tiden styreleder for Society of Authors og The London Library. Han er også gjesteprofessor ved School of History, Classics and Archaeology ved Birkbeck College, University of London. Hans siste bøker på norsk er D-dagen (2009), Den andre verdenskrig (2012) og Ardennene 1944 (2015). Beevor bor med sin kone og sine to barn i en stille gate i Fulham vest i London. I tillegg har han et hus ikke langt fra Canterbury, dit han trekker seg tilbake når han er inne i sine hardeste skriveperioder.

  ‹‹ alle artikler Neste: “Jeg er fotball” ››

  Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

  Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
  Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
  Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.