Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:

  Haugenbok.no Aktuelt Det som betyr noe

  Det som betyr noe

  Knut Arild Hareide byr på seg selv i ny biografi. Salget til topps. 

  - Jeg er mer motivert enn noen gang til å lede KrF – det er også noe av grunnen til at jeg gir ut denne boken, sier Knut Arild Hareide.

  KLIKK HER, les mer og bestill boken Det som betyr noe til nettpris + maks rabatt og fraktfritt 

  Det er ingen hemmelighet at Kristelig Folkeparti gjorde et dramatisk dårlig valg i 2017, da partiet var på nippet til å falle under sperregrensen. Imidlertid førte valgutfallet til at KrF kom i vippeposisjon på Stortinget, noe som åpnet svært interessante muligheter. I denne boken presenterer KrF-leder Knut Arild Hareide sine tanker om hva som skal være KrFs politiske prosjekt i årene som kommer. - Jon Lilletun er blant dem som har lært meg mest om det som betyr noe. Han var opptatt av de nære ting, og spesielt når livet hans gikk mot slutten var han veldig tydelig på det som betydde mest, sier Hareide.

  I boken skriver han om hvordan samtalen på sykehuset rett før Jon døde, bidro til at han ble flinkere til å prioritere det som er viktigst for han. I boken tegner han et bilde av hvilke utfordringer i samfunnet KrF skal svare på: sorteringssamfunnet, den synkende tilliten, kampen for et felles etisk morsmål, kristne verdier og grep som gjør at færre faller utenfor. Flere utviklingstrekk viser at samfunnets sosiale kapital, det vil se de sosiale nettverkene, tilliten til hverandre og deltakelsen i samfunnet, er i ferd med å svekkes. De sosiale forskjellene i samfunnet er økende og flere opplever uro. - Jeg er tilhenger av et samfunn der vi står sammen om utfordringene, ikke et samfunn der en hver er sin egen lykkes smed, sier Hareide.

  Bestill boken direkte i nettbutikken HER - Vi leverer fraktfritt

  Knut Arild Hareide (f. 1972) er leder i Kristelig Folkeparti. Han ble valgt til vararepresentant på Stortinget i 2009 og har hatt fast plass siden 2013. I 2004¿2005 var han miljøvernminister i Bondevik 2-regjeringen. Hareide er utdannet siviløkonom og har ved siden av sitt politiske engasjement hatt en karriere innen næringslivet.

  ‹‹ alle artikler Neste: “Sesong 2: Noora” ››

  Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

  Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
  Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
  Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.