Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:

  Haugenbok.no Aktuelt Eystein Hanssen

  Eystein Hanssen

  NY THRILLER med samfunnsengasjement og hjerte. Du får ikke vendt sidene raskt nok. 

  Eystein Hanssen er blant norsk krimlitteraturs sterkeste stemmer. Svart landskap er hans nyeste suksess; ektefølt og actionfylt, med en handling som spenner fra avisredaksjoner i Oslo, via lyssky oljetrafikk i Nigerdeltaet til en eksplosiv finale på en afrikansk villdyrfarm. 

  KLIKK HER, les mer og bestill Svart landksap til nettpris - Maks rabatt og fraktfritt

  I Svart landskap dør et søskenpar etter at de har fått i seg oljeforurenset vann mens de høster vannhyasinter. Den norske journalisten Nora er i Nigeria for å samle stoff om oljeselskapenes virksomhet, og fatter interesse for historien om det døde søskenparet. På oppdrag fra oljeselskapene får den norske leiesoldaten Roger beskjed om å fjerne Nora, som er blitt litt for nysgjerrig. Men oppdraget går skeis. Med oljeindustriens ødeleggelser i Nigerdeltaet som bakteppe, blir vi med Nora på jakt på sannheten og ser Roger ta et oppgjør med egen fortid. Folk som står Nora og Roger nær blir enten drept eller forsvinner, og da Nora og Roger tvinges på flukt, innser de at de kjemper mot den samme fienden. Begge er de drevet av en blanding av mot, kjærlighet og frykt. Og for Noras del: En tydelig rettferdighetsfølelse. Eystein Hanssen har skrevet en viktig og drivende spennende thriller om et emne som angår oss alle. Anbefales!

  Få Svart landskap til maks rabatt - Nå kun 322,- (Veil. 379,-) - Vi leverer fraktfritt!

  Eystein Hanssen (f. 1965) er en norsk forfatter, journalist og filmskaper. Han debuterte som forfatter i 2010, og er kjent for sine kriminalromaner om Elisabeth Sunee Rathke (Ellie). Hanssen har flere ganger vært nominert til Bokhandelprisen med blant annet De ingen savner og Giftstrøm.

  ‹‹ alle artikler Neste: “Det som betyr noe” ››

  Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

  Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
  Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
  Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.