Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:

  Haugenbok.no Aktuelt Haruki Murakami

  Haruki Murakami

  VISSTE DU AT Haruki Murakami drev jazzbar i Tokyo før han slo gjennom som forfatter?

  Lite tyder på at Murakami trenger ekstrainntekter i form av bar-virksomhet nå. Bøkene hans er oversatt til over 50 språk og går sin seiersgang verden over. Siste bok på Murakamis stjernehimmel er Drapet på kommandanten, Bok 1. Vi lover - Du blir revet med! VG ruller terningkast 6! For dette er en fest av en bok som byr på både alvor, humor, varme og litterær eleganse. 

  KLIKK HER, les mer og bestill Drapet på kommandanten HER - Kun 349,- (Veil. 399,-) 

  En trettiseks år gammel portrettmaler blir dumpet av kona. Han flytter ut på dagen, og etter en tid ender han opp i et hus oppe i fjellene. Huset har tilhørt en berømt gammel maler. Snart begynner det å skje merkelige ting. På loftet finner han et uhyggelig maleri, «Drapet på kommandanten», laget av den tidligere eieren. Han kan ikke slippe tanken på det. Funnet av bildet setter i gang en rekke av surrealistiske hendelser. Her inngår overnaturlige fenomener som på typisk Murakami-vis fører historien i bisarre retninger. Den navnløse fortelleren er, som mange av Murakamis figurer, en ensom ung mann som leter etter en retning i livet og i kjærligheten. Men en liten advarsel: Første bind ender svært brått og mange av gåtene kommer ikke til å bli oppklart før bok nummer to utgis på norsk. Bok 2 har forventet utgivelsesdato 20.8.19.

  VGs anmelder triller terningkast 6: «Den store Murakami! Er du lei virkelighetslitteraturen som har gjort fantasi til tabu hos norske forfattere? Ta deg en Murakami på styrten! Garantert fri for pinlige familiekrangler, sure oppvaskkluter og skrikerunger .. Murakami er en mester i å blande sjangre. Her er like deler kunstnerportrett, thriller og spøkelsesfortelling.» 

  BESTILL boka til maks rabatt - Vi leverer fraktfritt! 

  Haruki Murakami er født i Kyoto i Japan i 1949, og studerte teatervitenskap ved universitetet i Waseda. Han har oversatt en rekke moderne amerikanske forfattere til japansk, bl.a. F. Scott Fitzgerald, Truman Capote, Raymond Carver, Raymond Chandler, John Irving og J.D. Salinger. Murakami har vunnet flere prestisjetunge litterære priser, blant annet Franz Kafka-prisen og den prestisjetunge Frank O’Connor International Short Story Award. I 2016 ble han tildelt H.C. Andersen-prisen. Bøkene hans er oversatt til over 50 språk.

  ‹‹ alle artikler Neste: “YRSA SIGURÐARDÓTTIR” ››

  Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

  Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
  Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
  Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.