Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:

  Hvor godt kjenner du egentlig dine barn?

  Psykologisk spenningsroman. Anbefales!

  - Virkelig en bladvender, skriver svenske Aftonbladet.

  Presten Adam og juristen Ulrika oppplever alle foreldres mareritt når deres eneste datter (Stella, 19 år) siktes for mord og varetektsfengsles. De er jo bare en helt vanlig familie som bor i et fint villastrøk utenfor Lund i Sverige. På overflaten virker alt å være perfekt, men én dag raser altså hele korthuset sammen. 

  KLIKK HER, les mer og bestill En helt vanlig familie til maks rabatt!

  Tilbake står de fortvilte foreldrene som ikke forstår hva som har skjedd eller hva de skal ta seg til. De vil gjøre alt for å hjelpe Stella, men spørsmålet som dukker opp er hvor godt de egentlig kjenner sin datter. Eller hverandre. I tre ulike deler følger vi far, mor og datter, og bit for bit avsløres sannheten om hva som egentlig har hendt. Forfatteren holder leseren i et hardt grep heile veien, og du klarer ikke på tippe enden på historien før siste kapittel er lest. Dette er en psykologisk spenningsroman av ypperste klasse, konstruert på imponerende vis av Edvardsson.

  Likevel, dette er så mye mer enn "bare en thriller". Den beskriver tre hovedpersoner som tror de kjenner hverandre, men som lever i ulike verdener. En liten families kamp for å finne tilbake til hverandre.

  SE PRISEN - Nå kun 262,- (Veil. 299,-) | Vi sender fraktfritt! KLIKK HER og bestill

  Mattias Edvardsson er skribent og lærer fra Trelleborg i Sverige. Han har tidligere skrevet tre romaner, og to bøker for yngre lesere. En helt vanlig familie er hans store internasjonale gjennombrudd og boken er solgt til en rekke land. Edvardsson bor med sin familie i Löddeköpinge i Sverige.

  ‹‹ alle artikler

  Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

  Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
  Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
  Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.