Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:

  Haugenbok.no Aktuelt Jeg er fotball

  Jeg er fotball

  Årets julegave til fotballentusiasten. Inspirerende og fascinerende om Zlatan.

  Jeg er fotball er en gjennomillustrert selvbiografisk bok om en av tidenes største fotballstjerner, Zlatan Ibrahimovic. Boken utgis ikke før 8.11., men vi mottar allerede forhåndsbestillinger av biografien.

  Vil du sikre deg et eksemplar? Forhåndsbestill nå til nettpris - Med maks rabatt sparer du kr 60,-!

  Boken er spekket med bilder og fakta om Zlatan, og avsluttes med femti sider statistikk som oppsummerer fotballkarrieren fra 1999 til 2018. Siden debuten for Malmö i 1999 har Zlatan spilt for de europeiske storklubbene Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan, PSG og Manchester United. Nå oppsummerer han sin eventyrlige karriere; målene, seirene og trofeene i verdens beste klubber og ligaer, samt på det svenske landslaget. Men Zlatan forteller også åpenhjertig om perioder med motgang og hvordan han kjempet seg tilbake etter den kompliserte kneskaden han pådro seg i Manchester United. Med hans egne ord får vi høre om veien fra å være underdog til å bli superstjerne. Jeg er fotball inneholder også en rekke intervjuer med tidligere fotballprofiler som Thierry Henry, Patrick Vieira, José Mourinho, Andrea Pirlo, Thiago Silva og Paul Pogba - samt hans agent Mino Raiola.

  KLIKK HER, les mer og bestill boken Jeg er fotball til maks rabatt - Vi sender fraktfritt!

  Hvor mange minutter spilte Zlatan i Inter? Hvor mange mål har han scoret med høyrefoten? Her finner du svar. Jeg er Zlatan (2011) er en av de mest populære biografiene i norsk forlagshistorie. Der kunne vi lese om Zlatans vei fra oppveksten i Rosengård til å bli en av verdens største fotballstjerner. I Jeg er fotball får vi et unikt innblikk i hele hans karriere.

  ‹‹ alle artikler Neste: “Månesøsteren” ››

  Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

  Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
  Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
  Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.