Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:

  Haugenbok.no Aktuelt Jørn Lier Horst

  Jørn Lier Horst

  La barna løse gåtene sammen med Tiril, Oliver og Åtto! Super ferielektyre for barn.

  Den bestselgende barnebokserien om Detektivbyrå nr. 2-serien er solgt til 17 land! Nå er Tiril, Oliver og Åtto tilbake i en ny, spennende og herlig illustrert bok der utfordringene står i kø for de små detektivene.  

  KLIKK HER og gå direkte til boken i nettbutikken - Du får 12,5% RABATT!

  Det unike med bøkene om Detektivbyrå nr. 2 er hvordan de unge leserne direkte involveres i gåtene ved at de selv skal finne spor i teksten og i bildene. Dermed gjøres jakten på tyven enda mer spennende for barna. I Jakten på slottets hemmelighet er Tiril og Oliver på telttur med Åtto da de oppdager et blinkende lys i et av vinduene på det gamle kråkeslottet ute på Ormøya. Hva er det som foregår? Detektivene må finne spor, løse gåter og tyde koder. Jakten går gjennom hemmelige dører, fuktige kjellere og mørke grotteganger. 

  Boken anbefales for barn fra 6-9 år, men vi mener at også eldre barn vil synes Detektivbyrå nr. 2-bøkene er superfine. 

  LES MER og bestill Slottets hemmelighet til maks rabatt HER

  Med sine spenningsromaner om politimannen William Wisting regnes nå Jørn Lier Horst som en av Norges fremste krimforfattere. Lier Horst har tidligere jobbet som etterforskningsleder i Larvik, og kjenner godt til både miljøet og metodene han skriver om. Han sluttet i politiet i 2013 for å kunne skrive på heltid. Handlingen i bøkene til Jørn Lier Horst er som hentet rett ut av en politimanns hverdag, både når det gjelder rutinene og dramatikken. Jørn Lier Horst er født 1970 i Bamble, og debuterte i 2004 med Nøkkelvitnet. Han fikk Bokhandlerprisen for Vinterstengt i 2011. I 2012 mottok han Vestfold fylkes Litteraturpris, samt Rivertonprisen og prisen for beste skandinaviske krim, Glassnøkkelen. Sammen med illustratør Hans Jørgen Sandnes står Jørn Lier Horst også bak denne bestselgende barnebokserien om Detektivbyrå nr. 2.

  ‹‹ alle artikler

  Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

  Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
  Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
  Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.