Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:

  Haugenbok.no Aktuelt Jørn Lier Horst

  Jørn Lier Horst

  Horst har tjent 60 mill. på bøkene sine - Har hele tiden nye ideer.

  Som utdannet politimann har Jørn Lier Horst et betydelig fortrinn når han trer inn som manusforfatter og regissør i politietterforsker William Wistings verden. – Troen på å lykkes er større en frykten for å feile. Det ligger nok mye der. Jeg liker å ta med leserne til steder folk vanligvis ikke slipper inn, sier Jørn Lier Horst til VG. Forfatterens siste bok Det innerste rommet starter nemlig bak lukkede dører - på riksadvokatens kontor.

  KLIKK HER, les mer og bestill Det innerste rommet til maks rabatt - Nå kun 349,- (Veil. 399,-)

  Da den respekterte arbeiderpartikjempen Bernhard Clausen dør av et hjerteinfarkt blir Wisting hasteinnkalt til et møte på Riksadvokatens kontor. På hytta til Clausen er det gjort funn som er uforenelig med bildet av ham som en drivende dyktig og helstøpt politiker. Nasjonale interesser kan være i fare og saken må utredes uten at presse og publikum får vite hva det dreier seg om. I tillegg til noen få, utvalgte politifolk engasjerer Wisting også datteren Line i den hemmelige etterforskningsgruppen. Sporene i flere uløste kriminalsaker krysser den avdøde partiveteranens fortid. Blant annet forsvant det i 2003 en ung mann på fisketur ved Gjersjøen i Oppegård, og ikke lenge etter fikk Riksadvokaten et anonymt brev med teksten: Sjekk helseminister Bernhard Clausen i Gjersjø.saken. Tipset ble den gangen vurdert til å være uten verdi og aldri fulgt opp. Tilfeldighetene vil at Adrian Stiller i Kripos sin cold case-.gruppe har fått Gjersjø-.saken på sitt bord, og motvillig innser Wisting at han trenger Stillers hjelp for å avsløre Bernhard Clausens innerste hemmeligheter.

  Tilsammen har Lier Horst nå utgitt 48 bøker.

  Vi sender fraktfritt! Bestill Det innerste rommet til maks rabatt HER

  Jørn Lier Horst (født 1970) er en norsk kriminalforfatter og dramatiker. Fram til september 2013 arbeidet han som etterforskningsleder i Vestfold politidistrikt, men er i dag fulltids forfatter. Horst sine kriminalromaner er preget av erfaring med miljøet og metodene han skriver om. Samtidig kjennetegnes bøkene av politiske og samfunnskommenterende undertekster.

  For sitt forfatterskap har Jørn blant annet mottatt Bokhandlerprisen, Rivertonprisen, Glassnøkkelen, The Martin Beck-award og The Petronia award. Jørn er kjent for sin serie om politimannen William Wisting, CLUE-serien som er krim for barn og unge i alderen 9-14 år, samt Detektivbyrå nr.2 – barnekrim for aldersgruppen 6-9 år.

  ‹‹ alle artikler Neste: “Eleanor Oliphant ...” ››

  Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

  Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
  Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
  Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.