Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:

  Haugenbok.no Aktuelt KVARDAGSMAT

  KVARDAGSMAT

  Ei av årets mest populære kokebøker. 
  Kvardagsmat får plass under mange juletre i år. 

  Sidan utgivinga i august har det rulla jamt inn med bestillingar av småbarnsmor Anita Stokke Blomvik si superpopulære kokebok Kvardagsmat. Mykje tyder på at det er mange eksemplar av boka som ligg under norske juletre i år. 

  BLA I BOKA, les meir og bestill Kvardagsmat HER

  - Dette er boka eg skulle ønskje at eg fann då eg gjekk i gong på kjøkkenet! Eg kunne knapt nok lage kvit saus, og å smake til ein rett hadde eg ikkje peiling på korleis eg skulle få til. Men eg ville at familien min skulle ete meir heimelaga mat, og mindre av halvfabrikata som vi var van med, seier Anita. I Kvardagsmat skildrar ho så enkelt som råd framgangsmåten slik at du får eit godt resultat første gangen du prøver ei oppskrift. I boka finn du basisoppskrifter for dagar der heile familien skal på trening og det knapt finst plass til middag, oppskrifter til ein heilt vanleg tysdag og oppskrifter til dei dagane du får huset fullt av alle du er glad i. Ingen likar å halde på med noko dei ikkje meistrar, men med Anita sine råd lærer du knepa som gjer det lettare å lukkast på kjøkkenet. Og mykje kjekkare! Du klarar heilt fint å lage heimelaga mat, uansett kor lite tid du har brukt på kjøkkenet tidlegare: Prøv, feil, lær, så plutseleg forstår du kjøkkenspråket du òg.

  Dagleg les over 2000 svoltne menneske bloggen til Anita Stokke Blomvik (f. 1983). Tobarnsmora, busett på Sunnmøre, meiner at alle kan lage mat. På bloggen sin dyrkar ho den enkle og heimelaga maten.

  Gjer som hundrevis av andre og bestill Kvardagsmat - Du får maks rabatt (12,5%) og vi sender fraktfritt! 

  ‹‹ alle artikler Neste: “Pihl i hjertet” ››

  Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

  Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
  Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
  Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.