Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Haugenbok.no Aktuelt Kristina Ohlsson

  Syndflod

  Kristina Ohlsson

  Den sjette kriminalromanen med Alex Recht og Fredrika Bergman. 

  Endelig er Kristina Ohlsson tilbake med en knallbra ny krimroman med Alex Recht og Fredrika Bergman i hovedrollene.

  «Som vanlig er det en skikkelig intrige … Hun kan sjangeren, Kristina Ohlsson.» Skånska Dagbladet.

  En mann blir funnet død i stolen sin foran peisen, skutt i brystet. Merkelig nok har han datterens giftering på lillefingeren. En annen mann bekjenner en synd i et brev til sin kone; han har kjørt på en kvinne og stoppet ikke for å hjelpe. Den tredje mannen leier et øde hus som egentlig er beregnet til å skjule mennesker på flukt, men han har noe helt annet i tankene. Fredrika Bergman og Alex Recht ser en sammenheng mellom de ulike sakene og ledes inn i en etterforskning der gamle synder kommer til overflaten. En ukjent person legger igjen beskjeder til Alex, en som vil hjelpe dem på rett spor. Men hvem er den anonyme brevskriveren, og hvordan kan gjerningsmannen alltid ligge ett skritt foran?

  Les mer og bestill krimromanen Syndflod HER

  Slippes fra lager 15.1.18 - men som alltid er det lurt å forhåndsbestille. Da leverer vi boken i postkassen din på utgivelsesdato. 

  Kristina Ohlsson er født i 1979, er utdannet statsviter og har jobbet mye med terrortrusler i Europa. Hun har blant annet arbeidet for Rikspolisstyrelsen i Stockholm og for OSSE (Organisasjon for sikkerhet og samarbeid i Europa) i Wien. Siden 2012 har hun vært forfatter på heltid. Kristina Ohlssons kriminalromaner med Fredrika Bergman og Alex Recht, er kritikerrost av både anmeldere og lesere, både i Sverige og en rekke andre land i hele verden. Hun kommer opprinnelig fra Kristianstad, men har nå bodd i Stockholm i mange år.

  ‹‹ alle artikler

  Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

  Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
  Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
  Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.