Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Haugenbok.no Aktuelt Linda Olsson

  I skumringen synger svarttrosten av Linda Olsson

  Linda Olsson

  Gjør klar for en ny, sterk, stillfarende og svært vakker roman fra svenske Linda Olsson.

  I skumringen synger svarttrosten er tittelen på Olssons nye roman som nå er lansert på det norske markedet. Olsson debuterte med La meg synge deg stille sanger som kom på norsk i 2008, og romanen ble en umiddelbar braksuksess. Dette er hennes fjerde roman, og trolig en av årets aller fineste romanutgivelser.   

  Den unge tegneserietegneren Elias, enkemannen Otto og nyinnflyttede Elisabeth bor i samme trappeoppgang i en bygård i Stockholm. De befinner seg alle i et stadium av livet hvor de føler på savn, tap og et uforløst liv. En dag kommer de tilfeldigvis i kontakt, og gradvis folder deres personlige livshistorier seg ut i takt med vennskapet som vokser. 
  En vakker beretning om ensomhet, vennskap, litteraturens kraft og mulighetene ethvert menneskeliv rommer.

  Les mer om I skumringen synger svarttrosten og bestill HER

  Linda Olsson (f. 1948) vokste opp i Stockholm der hun studerte jus. Hun flyttet fra Sverige i 1986 og bodde blant annet i England, Kenya, Singapore og Japan. Hun arbeidet for det meste i bank og finans. I 1990 slo hun og familien seg ned i Auckland i New Zealand der hun nå bor. Linda Olsson begeistrer millioner av lesere over hele verden med sine bøker. Debutromanen hennes, La meg synge deg stille sanger, kom på norsk i 2008 og solgte i flere hundre tusen eksemplarer. KLIKK HER og gå direkte til Linda Olssons personlige nettside. 

  ‹‹ alle artikler Neste: “17 krimnoveller” ››