Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Haugenbok.no Aktuelt Månesøsteren

  Månesøsteren

  Forhåndssalget på Lucinda Rileys femte bok om De syv søstre er i full gang!

  Norgesvenn Lucinda Riley har gjort enorm suksess med sine bøker her til lands, nærmere bestemt over 1 million solgte eksemplarer! Nå har forhåndssalget av den femte boken i serien De syv søstre startet, og selv om boken ikke er forventet utgitt før 3. januar, så ruller bestillingene inn.

  KLIKK HER, les mer og forhåndsbestill Månesøsteren til nettpris - Vi leverer på utgivelsesdato! 

  I Månesøsteren er det Tiggy som skal finne tilbake til sine røtter. Idet vi møter henne befinner hun seg i det skotske høylandet, der hun har fått drømmejobben. Hun skal ta seg av dyrene på den store og isolerte eiendommen Kinnaird, som drives av den gåtefulle Charlie Kinnaird. På Kinnaird treffer hun også Chilly, en eldre sigøyner som forteller henne at hun har en sjette sans som er nedarvet fra hennes forfedre - og at det er forutbestemt at han er den som skal lede henne tilbake til røttene i Andalusia i Spania. I skyggen av det praktfulle Alhambra oppdager Tiggy sin forbindelse til de legendariske sigøynerne i Sacromonte som ble fordrevet under borgerkrigen - og til «La Candela» - sin tids mest berømte flamenco-danserinne.

  Serien De syv søstre har fått stor oppmerksomhet. Den forteller historien om syv adopterte søstre og er løselig basert på mytologien rundt stjernehopen med samme navn. De første fire bøkeneDe syv søstre (2015), Stormens søster (2016), Skyggesøsteren (2017) og Perlesøsteren (2018), har alle vært på toppen av europeiske bestselgerlister, og rettighetene til å lage TV-serie er solgt til et produksjonsselskap i Hollywood.

  Få boken til maks rabatt og selvsagt fraktfritt tilsendt - Les mer om Månesøsteren HER

  Lucinda Riley ble født i Irland, og etter en tidlig karriere som skuespiller, skrev hun sin første bok 24 år gammel. Bøkene hennes er siden oversatt til over tretti språk, og har solgt tretten millioner eksemplarer på verdensbasis. Hun har vært på bestselgerlistene til både New York Times og Sunday Times.

  ‹‹ alle artikler Neste: “Jørn Lier Horst” ››

  Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

  Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
  Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
  Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.