Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Aktuelt Med kroppen som redskap

Mangler bilde

Med kroppen som redskap

Gago er forstadsgutten som ble kampsportmester og OL-trener. Her er hans beste tips.

Treningstrender kommer og går. Her er endelig en treningsbok som tar alt “back to basic”, uten fancy apparater eller dyre medlemskap.
Dragomir «Gago» Mrsic har en spektakulær reise bak seg. Innvandrersønnen hadde en tøff oppvekst, og i 1990 medvirket kampsport-mesteren i tidenes svenske bankran. Men etter endt soning tok han utdanning og ble snart toppidrettstrener for den svenske Olympiatoppen. Ved siden av filmroller i Hollywood, driver han i dag Stockholms mest populære gym, hvor han underviser mennesker i alle aldre og med ulike forutsetninger. Gagos treningskonsept handler om å utfordre seg selv, med kroppen som redskap: Den kombinerer egenskaper fra kampsport med relativ styrketrening (styrke i forhold til kroppsvekt).
Les mer om bestill boka Esktrem trening HER

Indre styrke og balanse gir deg ikke bare en velproporsjonert og sterk kropp, men hjelper deg å prestere bedre i hverdagen, orke mer og ha bedre fokus. Og det trenger ikke koste deg skjorta:  «Jeg har sett ulike treningstrender og apparater komme og gå gjennom årenes løp, men en hederlig armheving eller et knebøy består. Det som er på moten blir umoderne, og vi vender alltid tilbake til de enkle grunnprinsippene. Du trenger ikke den kuleste treneren, den nyeste hypen eller fresheste gymmen. Trening er vanlige greier som du kan gjøre hjemme. Det sitter ikke i redskapen eller omgivelsene - det sitter i deg!» (fra boka)

‹‹ alle artikler

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.