Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Haugenbok.no Aktuelt Modig og modent

  Historie om et ekteskap av Geir Gulliksen

  Modig og modent

  En kjærlighetshistorie av i dag. En fortelling om et moderne samliv.

  Dette er trolig Geir Gulliksens mest fascinerende roman hittil. Den handler om Han og Hun, og livet de har sammen. Eller – hadde sammen. Hva skjedde? Hvordan kan noe så fint plutselig ikke fungere lenger? Og hva skjer egentlig når to mennesker slutter å elske hverandre? Romanen Historie om et eksteskap er litterært imponerende og en av høstens beste bøker.

  «Sterkt om kjærlighet, sex og svik ... Historie om et ekteskap er, som alle Gulliksens bøker, skrevet med en enormt sterk språkfølelse som gjør romanen like vakker som den er interessant», skriver Dagsavisens Gerd Elin Stava Sandve, i sin anmeldelse av boken.

  Les mer og bestill Historie om et ekteskap HER

  I 2014 mottok Geir Gulliksen (f. 1963) Aschehougprisen for sitt samlede forfatterskap, og i juryens begrunnelse heter det: «Mange av hans verk kunne fremheves, men de tre seneste romanene stiller i en særklasse: "Tjuendedagen" (2009), "Forenkling" (2010) og "Bøyde knær" (2012) er ambisiøse og kraftfulle kjærlighetshistorier som med frekk eleganse skaper en ny standard for relevant samtidslitteratur.»

  ‹‹ alle artikler Neste: “Stormens søster” ››