Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Haugenbok.no Aktuelt Pihl i hjertet

  CAMILLA PIHL

  Stor bestselger allerede før utgivelse | Sterkt om å overleve en vanskelig oppvekst.

  Camilla Pihl føyer seg inn i rekken av bloggere og influencers som utgir bok denne høsten. Likevel merker vi at det er noe ekstra som rører seg ved denne utgivelsen.

  KLIKK HER, les mer og bestill Pihl i hjertet til nettpris HER - Maks rabatt og fraktfritt

  Allerede før utgivelse klatrer boken i lynfart mot toppen av bestselgerlistene og lander denne uken på en 2.plass hos oss. Camilla Pihl sier dette om boken Pihl i hjertet: – Dette er en historie som handler om det å bli veldig fort voksen i ett turbulent hjem med to psykisk syke foreldre, om min pappas alkoholisme, om å droppe ut av skolen, om å ta egne valg, om min egen angst og hvordan jeg kom meg ut av det.

  "Når det eneste du kan foreldre er deg selv" er undertittelen på boka som gir tydelige føringer til innholdet i boken. Camilla vokste opp i et turbulent hjem med psykisk sykdom. Likevel tenker hun at det er både klokt og viktig å være åpen om slike utfordringer. – Jeg synes ikke det er noen skam rundt det. Det er jo så vanlig at det er nesten som å få en forkjølelse. Det har kommet så mange tilbakemeldinger fra folk som har opplevd det samme. Jeg tror ikke du kan gå gjennom et helt liv uten å kjenne på disse følelsene, sier Pihl til Guri Solberg i podcasten #BraDamer. Nå har Pihl tatt livet sitt tilbake, som hun kaller det, og er klar for å dele sine mest private livserfaringer med tusenvis av fans. 

  Litt fra Pilar forlags bokomtale: En vårdag i 2015 besvimer Camilla Phil på badet. Snart kommer nye anfall. Bølger av frykt skyller gjennom kroppen: Har hun arvet foreldrenes problemer? PHIL I HJERTET er en sterk historie om kraften i de små øyeblikkene. Om viktigheten av å finne rom til deg selv i en altoppslukende hverdag. Om å omfavne det lille og tilgi det store. En enkel guide til hverdagslykke, fra en av landets mest inspirerende bloggere. Boken er i salg fra 12.11, men forhåndsbestillingene strømmer inn. 
  Få boken til maks rabatt HER - SPAR KR 50! Kun 349,- (Veil. 399,-) FRAKTFRITT

  Camilla Pihl er en norsk blogger, modell, forretningskvinne og designer. Hun har designet skokolleksjoner og smykker. Hun er prisbelønnet som blogger, og har vunnet priser i Vixen Blog Awards, blant annet i 2012 og i 2014. Pihl har designet sko for Bianco, blant annet Croco Ankle Boots.

  ‹‹ alle artikler Neste: “Anthony Beevor” ››

  Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

  Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
  Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
  Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.