Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Haugenbok.no Aktuelt Rune Christiansen

  Rune Christiansen

  Høye terningkast og anmelderjubel. En håpefull og dypt urovekkende roman.

  «Storslagen romankunst. Dette er en usedvanlig fin roman om de store livsspørsmålene. Gripende, poetisk og tankevekkende om en ung kvinne som forsøker å bli et selvstendig menneske gjennom å inkludere dødens og forgjengelighetens realitet i sitt liv ... en utrolig fin og vis roman.» - Are Hugo Stølan, VG. TERNINGKAST 6.

  Bestille med én gang? KLIKK HER og gå direkte til boken

  Fanny er en ung, foreldreløs jente som prøver å leve som best hun kan, alene i en liten bygd. Dagene går med til enkle sysler: komme seg på skolen, reparere takrennen, hugge ved og holde ugresset nede. Men under de sørgmodige grunnvilkårene finnes eventyret, fullt av gjenstridige forestillinger og muligheter.

  «Eventyrlig om sorg. Christiansens språk er utsøkt; ekspanderende og stramt, fylt med patos og komikk. Han debuterte som poet, men har de senere årene markert seg som en glitrende romanforfatter.» - DAGBLADET. terningkast 5.

  « ... Suveren prosa, i poetiske setninger som jeg aldri har lest før ... Et ungt menneskes søken etter kjærlighet og trygghet er beskrevet med minimale virkemidler som likevel vrir historien langt utover virkelighetens grenser.» - Stein Roll, Adresseavisen. TERNINGKAST 5.

  Vi er ikke i tvil om at dette blir en vinner under juletreet i år. en av årets hittil aller beste, mest velskrevne og forundelige bøker. Anbefales. 

  BLA I BOKA, les mer og bestill Fanny og mysteriet i den sørgende skogen HER

  ‹‹ alle artikler

  Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

  Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
  Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
  Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.