Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Aktuelt Tana French

Mangler bilde

Tana French

«Fiffig, rått, vulgært og ondskapsfullt!»

 - NEW YORK TIMES

På oppslagstavlen kalt Hemmeligheten kan elevene på St. Kilda's kostskole for jenter henge opp anonyme meldinger. En dag henger det et bilde av en gutt som for et år siden ble funnet drept på naboskolen i Dublin. Under bildet står: JEG VET HVEM SOM DREPTE HAM. Kriminalbetjent Stephen Moran gjenåpner saken og går store utfordringer i møte.

BLA I BOKA, les mer og bestill Flokkdyr HER

Amerikanske og britiske medier har mottatt boken med stor applaus. «Like sterk som The Secret History av Donna Tartt.» - SUNDAY TIMES. «En aldeles hypnotiserende bok.» - GILLIAN FLYNN, forfatter.

Tana French (f. 1973) er født i USA, men har vokst opp i Irland, Italia, USA og Malawi. Siden 1990 har hun bodd i Dublin. Hun er utdannet skuespiller fra Trinity College i Dublin og arbeider med teater og film ved siden av skrive romaner. Med sin debutroman Skogen (2007) plasserte hun seg rett i den internasjonale toppklassen av krimforfattere. Hun har vunnet en rekke priser, blant annet Edgar, Anthony, Macavity, Barry og ICVA Clarion Awards. Flokkdyr er nok en oppsiktsvekkende roman fra prisbelønte Tana French.

‹‹ alle artikler

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.