Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:

  Haugenbok.no Aktuelt YRSA SIGURÐARDÓTTIR

  Yrsa Sigurdardottir

  YRSA SIGURÐARDÓTTIR

  Islands krimdronning blir bare bedre og bedre. Ny, skremmende god krim fra Yrsa.

  Det bruker ikke å gå lenge etter en Sigurðardóttir-utgivelse før tilhengerskaren roper etter mer! De trenger likevel ikke vente lenge. Yrsa har gitt ut krim i Norge hvert eneste år siden 2012. Etter suksessen med Syndsforlatelse i 2018, er hun nå tilbake med en ny, fengslende bok med Freyja og Huldar i hovedrollene.

  KLIKK HER, les mer og bestill Galgen NÅ - Kun 332,- (Veil. 379,-)

  En ung investor blir funnet død - hengende fra en planke i naturområdet Galgahraun. Når politiet oppdager restene av en papirlapp festet med spiker til brystkassen hans, blir det tydelig at det ikke er snakk om et selvmord. Politietterforskeren Huldar blir satt på saken og oppsøker den døde mannens luksusleilighet på jakt etter svar. Der er også barnepsykologen Freyja, på oppdrag for å hente en liten gutt. Gutten kan ikke gjøre rede for hvorfor han befinner seg i leiligheten og har tilsynelatende ingen forbindelse til den avdøde - og foreldrene hans er ikke å finne. Nok en gang blir Freyja og Huldar involvert i samme etterforskning. Deres felles fortid er broket, men de blir nødt til å samarbeide. Hva er sammenhengen mellom drapsofferet, et tidligere ilandskylt kvinnelik og den lille gutten? Og finnes det flere ofre - som ennå kan reddes? 

  LIKER DU KRIM? Da må du lese denne. Bestill Galgen HER til maks rabatt. 

  YRSA SIGURÐARDÓTTIR er en bestselgende islandsk krimforfatter. Hennes bøker er oversatt til flere enn 30 språk og høster stadig strålende kritikker. Thrilleren Jeg vet hvem du er ble nominert til Glassnøkkelen 2011, DNA ble kåret til beste islandske krimroman i 2014, og våren 2015 ble Sigurðardóttir tildelt den høythengende britiske prisen Petrona Award for boka Dødsskipet. Kagge Forlag har tidligere utgitt syv av hennes bøker på norsk: Jeg vet hvem du er 
  (2012), Dødsskipet (2013), De uønskede (2014), Løgnen (2015), DNA (2016), Dragsug (2017) og Syndsforlatelse (2018)

  ‹‹ alle artikler Neste: “Bestselgere” ››

  Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

  Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
  Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
  Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.