Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Haugenbok.no Backup artikler Hverdagsmat

  Mangler bilde

  Hverdagsmat

  De 225 oppskriftene i denne boken har én ting til felles; De er like enkle som de er gode.

  Det er tirsdag etter jobb. Du skal handle middag til familien. Det er bare ett problem: Du aner ikke hva du skal lage. Og hodet er tomt for ideer. Tenk om du bare kunne ropt på en mesterkokk? En som var på pletten med massevis av enkle og fristende middagsideer – og så etterpå ble med deg hjem for å vise hvordan du lagde dem? Fortvil ikke: Med Hverdagsmat blir drømmen til virkelighet.

  Kokk og forfatter Ole Martin har tatt i bruk all sin matglede og faglige kompetanse for å komme opp med spennende og varierte middagsforslag som passer i hverdagen og er tilpasset en norsk virkelighet. I boka guider Ole Martin deg gjennom tilberedningen av hver enkelt rett og gir deg massevis av nyttige tips om hvordan matlagingen kan gjøres enklere, morsommere og mer smakfull.

  Bla i boka, bestill og les mer om innholdet HER

  Ole Martin Alfsen er en av Norges mest folkekjære kokker. I en årrekke har han veiledet norske kjendiser i TV-suksessen 4-stjerners middag. Og som forfatter av den moderne kokebokklassikeren Familiekokeboka (nå 120 000 solgte) har Alfsen også blitt en uunnværlig del av mathverdagen for utallige norske hobbykokker.

  ‹‹ alle artikler

  Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

  Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
  Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
  Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.