Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Haugenbok.no Backup artikler Proxima Centauri

  Proxima Centauri

  Realistisk science fiction-serie om reisen gjennom Solsystemet, på vei mot stjernen Proxima Centauri!

  Det ble torsdag 25/08/16 kjent at en svært jordlignende planet, Proxima b, er oppdaget i beboelig sone rundt vår aller nærmeste nabostjerne, Proxima Centauri. Dette er et av de viktigste vitenskapelige funnene i vårt århundre!

  I science fiction-prosjektet Ad Astra beskrives det hvordan 188 personer fra flere nasjoner gjennomfører fremtidens første reise til planeter rundt nettopp denne stjernen. I bøkene er avstander, hastigheter, reisemåte, romskipets utforming og fremdrift, vitenskapelige fakta samt metoder for utforskning av planetsystemet beskrevet på en realistisk måte samt hvordan det oppleves å være de første som lander på en planet utenfor Solsystemet.

  Den nyoppdagede planeten er for øvrig like stor og befinner seg i nøyaktig den avstanden fra stjernen som de forutsier i bøkene. I bok 2, Proxima Centauri, beskrives utforskningen av denne planeten. Bøkene er rikt illustrert med flotte fargebilder som blant annet viser hvordan det kan oppleves å være på Proxima b.

  Planeten vil ikke bare være et opplagt reisemål for menneskehetens første interstellare ferd, men vil også kunne ha avgjørende betydning for hele vår sivilisasjons overlevelse på lang sikt. En slik planet er på mange måter en «hellig gral» for både forskningen og vår fremtid.

  LES MER OG BESTILL!

  .

  ‹‹ alle artikler Neste: “Snart sover du” ››

  Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

  Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
  Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
  Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.