Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Skolebøker Videregående Bransje, fag og miljø

Bransje, fag og miljø

Bransje, fag og miljø

Bransje, fag og miljø (restaurant- og matfag vg1)

Levering 2-6 dager

325,-

ISBN:

9788245005509

Forlag:

Fagbokforl.

Trykkeår:

2007

Utgitt:

2007

Utgave:

1

Sider:

125

Vekt:

284 gr

Bransje, fag og miljø
Fagbokforl.
9788245005509

Forlagets omtale:

Denne boka er ein del av eit større læreverk for utdanningsprogrammet restaurant- og matfag Vg1, skriven i samsvar med læreplanen og intensjonane i Kunnskapsløftet. Boka tek først og fremst for seg dei ulike bransjane, faga og yrka i restaurant- og matfaga. Men vi lærer også om regelverk og om LES MER merking av matvarer, om ergonomi og helse, om organisasjonane i arbeidslivet, rammevilkår og konkurranseforhold. Og ikkje minst lærer vi kva god service er. Britt Elisabeth Olsen er hovudforfattar og redaktør for boka. Ho er utdanna kokk og næringsmiddelteknikar og har brei arbeidserfaring frå fiskehandel, forskingsinstitutt og fleire restaurantar og hotell i inn- og utland. Ho arbeider no som produktutviklar og fagleg konsulent ved Gastronomisk Institutt AS. Læremiddelverket i restaurant- og matfag Vg1 er utvikla i samarbeid mellom Fagbokforlaget, Gastronomisk Institutt og Grieg Multimedia. LES MINDRE Forlagets omtale Denne boka er ein del av eit større læreverk for utdanningsprogrammet restaurant- og matfag Vg1, skriven i samsvar med læreplanen og intensjonane i Kunnskapsløftet. Boka tek først og fremst for seg dei ulike bransjane, faga og yrka i restaurant- og matfaga. Men vi lærer også om regelverk og om merking av matvarer, om ergonomi og helse, om organisasjonane i arbeidslivet, rammevilkår og konkurranseforhold. Og ikkje minst lærer vi kva god service er. Britt Elisabeth Olsen er hovudforfattar og redaktør for boka. Ho er utdanna kokk og næringsmiddelteknikar og har brei arbeidserfaring frå fiskehandel, forskingsinstitutt og fleire restaurantar og hotell i inn- og utland. Ho arbeider no som produktutviklar og fagleg konsulent ved Gastronomisk Institutt AS. Læremiddelverket i restaurant- og matfag Vg1 er utvikla i samarbeid mellom Fagbokforlaget, Gastronomisk Institutt og Grieg Multimedia.

Alternative utgaver
Bransje, fag og miljø, restaurant- og ma...
Levering 2-6 dager
Heftet, Bokmål
325,-
Kjøp

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.