Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Fagbøker Helse- og sosialfag Grunnleggende ernæringslære

    Grunnleggende ernæringslære

    Grunnleggende ernæringslære

    Grunnleggende ernæringslære

    Forfatter Gyldendal akademisk

    (Jan I. Pedersen - Forfatter)

    Gyldendal akademisk

    (Hanne Müller - Forfatter)

    Gyldendal akademisk

    (Sigmund A. Anderssen - Forfatter)

    Gyldendal akademisk

    På lager - sendes nå ( 10+ stk. )

    729,- Nå 605,-

    ISBN:

    9788205496934

    Forlag:

    Gyldendal akademisk

    Trykkeår:

    2017

    Utgitt:

    2017

    Utgave:

    3

    Sider:

    475

    Vekt:

    1028 gr

    Alder:

    Voksen

    Grunnleggende ernæringslære
    Gyldendal akademisk
    9788205496934

    Forlagets omtale:

    Grunnleggende ernæringslære er en basisbok om menneskets ernæring og kostens betydning for god helse. Det er lagt særlig vekt på betydningen av samspillet mellom kosthold og fysisk aktivitet for god helse. Teksten i denne tredje utgaven er oppdatert på sentrale områder i henhold til nyere LES MER forskningslitteratur. Boka er spesielt tilpasset norske forhold. Den henvender seg til en bred gruppe av studenter i universitets- og høyskolesektoren, blant annet innenfor medisin, ernæring, idrettsfag og fysioterapi og andre studentkategorier innenfor forebyggende og helsefremmende fagområder. Boka gir også et godt grunnlag for videre studier innenfor mer spesialiserte, tilgrensende områder som klinisk ernæring, samfunnsernæring og næringsmiddelteknologi. LES MINDRE Forlagets omtale Grunnleggende ernæringslære er en basisbok om menneskets ernæring og kostens betydning for god helse. Det er lagt særlig vekt på betydningen av samspillet mellom kosthold og fysisk aktivitet for god helse. Teksten i denne tredje utgaven er oppdatert på sentrale områder i henhold til nyere forskningslitteratur. Boka er spesielt tilpasset norske forhold. Den henvender seg til en bred gruppe av studenter i universitets- og høyskolesektoren, blant annet innenfor medisin, ernæring, idrettsfag og fysioterapi og andre studentkategorier innenfor forebyggende og helsefremmende fagområder. Boka gir også et godt grunnlag for videre studier innenfor mer spesialiserte, tilgrensende områder som klinisk ernæring, samfunnsernæring og næringsmiddelteknologi.

    Emner: Ernæring

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.