Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Fagbøker Dannelse og dyder

Dannelse og dyder

Dannelse og dyder

Dannelse og dyder (enkle veier til karakterdannelse, håndbok for lærere, foreldre og andre som ønsker å utgjøre en forskjell for barn og unge, educator's guide)

Forfatter Spiren forl.

(Brit J. Drageset - Oversetter)

Spiren forl.

(Linda S. Kragh - Oversetter)

Spiren forl.

Levering 2-12 dager

300,-

ISBN:

9788292872024

Forlag:

Spiren forl.

Trykkeår:

2009

Utgitt:

2009

Utgave:

1

Sider:

244

Alder:

Voksen

Serie:

Dannelse og dyder

Dannelse og dyder
Spiren forl.
9788292872024

Haugenboks omtale:

Denne boken inneholder aktiviteter og øvelser som utvikler karakter og som lett kan tilpasses fra førskole til ungdomsskole. Den presenterer 52 dyder som er verdsatt av alle kulturer og tradisjoner som "det beste i oss". Den tar sikte på å hjelpe barn og unge til å utvikle dydene, gi dem styrke til LES MER å ta moralske valg, forholde seg til tap og sorg og løse problemer ut fra sin egen indre styrke. Den inneholder blant annet suksesshistorier og eksempler fra rundt om i verden, og tips for forvandling av bøllete atferd. LES MINDRE Haugenboks omtale Denne boken inneholder aktiviteter og øvelser som utvikler karakter og som lett kan tilpasses fra førskole til ungdomsskole. Den presenterer 52 dyder som er verdsatt av alle kulturer og tradisjoner som "det beste i oss". Den tar sikte på å hjelpe barn og unge til å utvikle dydene, gi dem styrke til å ta moralske valg, forholde seg til tap og sorg og løse problemer ut fra sin egen indre styrke. Den inneholder blant annet suksesshistorier og eksempler fra rundt om i verden, og tips for forvandling av bøllete atferd.

Forlagets omtale:

The Virtues Project(tm) er hedret av FN som en modell for familier i alle kulturer. Nå tilbyr de håndboken "Dannelse og Dyder - enkle veier til karakterdannelse" for veiledere, lærere, omsorgspersoner og ungdomsledere. Boken Tilbyr karakterdannende aktiviteter og øvelser som er enkle å bruke for LES MER alle klassetrinn. Den omhandler 52 dyder verdsatt av alle kulturer og tradisjoner som "det beste i oss". Hjelper barn og ungdom til å utvikle dydene - deres indre verdifulle egenskaper. Gir barn styrke til å ta moralske valg og løse problemer ut fra sin egen indre styrke. Inspirerer til respekt, medfølelse, rettferdighet og samarbeid hos barn i alle aldre. Boken komplimenteres av de fargeglade "Dydekortene for barn og unge". LES MINDRE Forlagets omtale The Virtues Project(tm) er hedret av FN som en modell for familier i alle kulturer. Nå tilbyr de håndboken "Dannelse og Dyder - enkle veier til karakterdannelse" for veiledere, lærere, omsorgspersoner og ungdomsledere. Boken Tilbyr karakterdannende aktiviteter og øvelser som er enkle å bruke for alle klassetrinn. Den omhandler 52 dyder verdsatt av alle kulturer og tradisjoner som "det beste i oss". Hjelper barn og ungdom til å utvikle dydene - deres indre verdifulle egenskaper. Gir barn styrke til å ta moralske valg og løse problemer ut fra sin egen indre styrke. Inspirerer til respekt, medfølelse, rettferdighet og samarbeid hos barn i alle aldre. Boken komplimenteres av de fargeglade "Dydekortene for barn og unge".

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.