Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Fagbøker Fagdidaktikk i mat og helse

    Fagdidaktikk i mat og helse

    Fagdidaktikk i mat og helse

    Fagdidaktikk i mat og helse

    Forfatter Høyskoleforl.

    Levering 2-6 dager

    439,- Nå 375,-

    ISBN:

    9788276341966

    Forlag:

    Høyskoleforl.

    Trykkeår:

    2015

    Utgitt:

    2008

    Utgave:

    1

    Sider:

    188

    Vekt:

    366 gr

    Alder:

    Voksen

    Fagdidaktikk i mat og helse
    Høyskoleforl.
    9788276341966

    Forlagets omtale:

    Fagdidaktikk i mat og helse er en praktisk fagbok i mat og helse som bygger på L06. Boken redegjør for fagets formål, dets egenart og kunnskaps- og læringssyn. Den gir konkrete råd om arbeidsmåter og hvordan man kan undervise og gi vurdering i faget. Kort oversikt over tema boken drøfter: LES MER Læreplan i mat og helse i lys av L06. Formålet med faget der blant annet begrepene kompetansemål og tverrfaglighet utdypes. Hvordan organisere og gjennomføre undervisningen. Hvordan ulike rammefaktorer som rom, utstyr, timetall og læremidler er med på å styre undervisningen. Hvordan lage gode hel- og halvårsplaner. Hvordan gi vurdering og hvordan skal det dokumenteres. Hvordan bruke IKT i mat og helse. Boken retter seg mot lærere som underviser i mat og helse i grunnskolen. LES MINDRE Forlagets omtale Fagdidaktikk i mat og helse er en praktisk fagbok i mat og helse som bygger på L06. Boken redegjør for fagets formål, dets egenart og kunnskaps- og læringssyn. Den gir konkrete råd om arbeidsmåter og hvordan man kan undervise og gi vurdering i faget. Kort oversikt over tema boken drøfter: Læreplan i mat og helse i lys av L06. Formålet med faget der blant annet begrepene kompetansemål og tverrfaglighet utdypes. Hvordan organisere og gjennomføre undervisningen. Hvordan ulike rammefaktorer som rom, utstyr, timetall og læremidler er med på å styre undervisningen. Hvordan lage gode hel- og halvårsplaner. Hvordan gi vurdering og hvordan skal det dokumenteres. Hvordan bruke IKT i mat og helse. Boken retter seg mot lærere som underviser i mat og helse i grunnskolen.

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.