Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Haugenbok.no Fagbøker Gi barna 100 muligheter i stedet for 2

  Gi barna 100 muligheter i stedet for 2

  Gi barna 100 muligheter i stedet for 2

  Gi barna 100 muligheter i stedet for 2 (om genusfeller og genusproblemer i hverdagen, om genusfällor och genuskrux i vardagen)

  Forfatter Pedagogisk forum

  (Marie Tomicic - Forfatter)

  Pedagogisk forum

  (Emili Svensson - Illustratør)

  Pedagogisk forum

  (Johan Eide - Oversetter)

  Pedagogisk forum

  På lager - sendes nå ( 3 stk. )

  295,- Nå 255,-

  ISBN:

  9788273911605

  Forlag:

  Pedagogisk forum

  Trykkeår:

  2011

  Utgitt:

  2011

  Utgave:

  1

  Sider:

  263

  Alder:

  Voksen

  Gi barna 100 muligheter i stedet for 2
  Pedagogisk forum
  9788273911605

  Haugenboks omtale:

  Denne boken handler om hvordan man kan gi barn flere muligheter i en kjønnsstereotypisk hverdag. Forfatterne bruker humor og hverdagsnære eksempler til å vise genusfeller blant leker og klær, følelser og vennskap, og gir råd til hvordan man kan unngå dem. Med litteraturliste. Haugenboks omtale Denne boken handler om hvordan man kan gi barn flere muligheter i en kjønnsstereotypisk hverdag. Forfatterne bruker humor og hverdagsnære eksempler til å vise genusfeller blant leker og klær, følelser og vennskap, og gir råd til hvordan man kan unngå dem. Med litteraturliste.

  Forlagets omtale:

  100 muligheter er en bok om den kjønnsstereotype hverdagen våre yngste barn lever i. Den tar opp en rekke konkrete eksempler på hvordan vi daglig går i genusfeller og hvilke konsekvenser dette kan få for barn. Klær, leketøy, voksnes språk og forventninger er bare noen eksempler på områder LES MER forfatterne belyser med humor og tydelighet. Dette er en viktig bok for alle som er engasjert i den kommende generasjonen. Boken er oversatt fra svensk og har skapt mye debatt i Sverige. Den har solgt over 14.000 eksemplarer der. LES MINDRE Forlagets omtale 100 muligheter er en bok om den kjønnsstereotype hverdagen våre yngste barn lever i. Den tar opp en rekke konkrete eksempler på hvordan vi daglig går i genusfeller og hvilke konsekvenser dette kan få for barn. Klær, leketøy, voksnes språk og forventninger er bare noen eksempler på områder forfatterne belyser med humor og tydelighet. Dette er en viktig bok for alle som er engasjert i den kommende generasjonen. Boken er oversatt fra svensk og har skapt mye debatt i Sverige. Den har solgt over 14.000 eksemplarer der.