Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Haugenbok.no Fagbøker Klasseledelse og gruppeledelse

  Klasseledelse og gruppeledelse

  Klasseledelse og gruppeledelse

  Klasseledelse og gruppeledelse (hvordan man kan forebygge og løse atferdsvansker i barnehagen, grunnskolen og den videregående skolen)

  Forfatter Kolofon

  (Øistein Kristiansen - Illustratør)

  Kolofon

  Levering 2-12 dager

  175,- Nå 151,-

  ISBN:

  9788230007747

  Forlag:

  Kolofon

  Trykkeår:

  2011

  Utgitt:

  2011

  Utgave:

  1

  Sider:

  58

  Vekt:

  307 gr

  Alder:

  Voksen

  Klasseledelse og gruppeledelse
  Kolofon
  9788230007747

  Haugenboks omtale:

  Forfatteren har jobbet ved en skole for ungdommer med store psykososiale lidelser, atferdsvansker, emosjonelle og sosiale vansker. I denne boken deler han sine erfaringer fra dette arbeidet. Boken er praktisk rettet og gir råd og tips samt metodiske og pedagogiske metoder belyst fra grasrotnivå. Haugenboks omtale Forfatteren har jobbet ved en skole for ungdommer med store psykososiale lidelser, atferdsvansker, emosjonelle og sosiale vansker. I denne boken deler han sine erfaringer fra dette arbeidet. Boken er praktisk rettet og gir råd og tips samt metodiske og pedagogiske metoder belyst fra grasrotnivå.

  Forlagets omtale:

  Forfatteren er utdannet førskolelærer fra Høgskolen i Østfold, avdeling for førskolelærer-utdanning, og spesialpedagog ved Statens Spesial-lærerhøgskole, Hosle i Bærum. Denne skolen er et tilbud til ungdommer med store psykososiale lidelser, atferdsvansker, emosjonelle og sosiale vansker. ?Høsten LES MER 1980 startet forfatteren arbeidet ved skolen, først som miljøarbeider, deretter som lærer og er nå undervisningsinspektør. ?Det er hans erfaringer fra disse årene han deler med deg som leser denne boken. Denne boken er en beskrivelse av metodiske og pedagogiske metoder belyst fra «grasrotnivå». LES MINDRE Forlagets omtale Forfatteren er utdannet førskolelærer fra Høgskolen i Østfold, avdeling for førskolelærer-utdanning, og spesialpedagog ved Statens Spesial-lærerhøgskole, Hosle i Bærum. Denne skolen er et tilbud til ungdommer med store psykososiale lidelser, atferdsvansker, emosjonelle og sosiale vansker. ?Høsten 1980 startet forfatteren arbeidet ved skolen, først som miljøarbeider, deretter som lærer og er nå undervisningsinspektør. ?Det er hans erfaringer fra disse årene han deler med deg som leser denne boken. Denne boken er en beskrivelse av metodiske og pedagogiske metoder belyst fra «grasrotnivå».