Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Fagbøker Master's degree handbook

Master's degree handbook

Master's degree handbook

Master's degree handbook (relationship between form, content, evaluation, sammenhenger mellom form, innhold, vurdering)

Forfatter Akershus University College

(Brigid McCauley - Oversetter)

Akershus University College

Levering 2-12 dager

200,-

ISBN:

9788248800330

Forlag:

Akershus University College

Trykkeår:

2010

Utgitt:

2009

Utgave:

3

Sider:

58

Alder:

Voksen

Serie:

Læremidler for profesjonsutdanning.Høgskolen i Akershus (nr. 8)

Master's degree handbook
Akershus University College
9788248800330

Haugenboks omtale:

Boken fokuserer på hva og hvordan du kan kommunisere til leserne gjennom masteroppgaven, og på sammenhenger mellom innhold, form og vurdering. Utforming og redigering som er enhetlig og bevisst, vil øke tekstens leservennlighet og støtte opp om det vitenskapelige innholdet. Forslag til kvalitetssikr LES MER ing av vitenskapelige tekster; generelle regler, tips, sjekklister for både redigering og krav til tekstinnhold angis og sees i sammenheng med vurderingskriteriene for høyere utdanning fra 2003. Har litteraturliste. LES MINDRE Haugenboks omtale Boken fokuserer på hva og hvordan du kan kommunisere til leserne gjennom masteroppgaven, og på sammenhenger mellom innhold, form og vurdering. Utforming og redigering som er enhetlig og bevisst, vil øke tekstens leservennlighet og støtte opp om det vitenskapelige innholdet. Forslag til kvalitetssikring av vitenskapelige tekster; generelle regler, tips, sjekklister for både redigering og krav til tekstinnhold angis og sees i sammenheng med vurderingskriteriene for høyere utdanning fra 2003. Har litteraturliste.

Alternative utgaver

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.