Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Fagbøker Pedagogikk Generell pedagogikk Mat og helse i skolen

    Mat og helse i skolen

    Mat og helse i skolen

    Mat og helse i skolen (en fagdidaktisk innføring)

    På lager - sendes nå ( 5 stk. )

    505,- Nå 437,-

    ISBN:

    9788245008241

    Forlag:

    Fagbokforl.

    Trykkeår:

    2009

    Utgitt:

    2009

    Utgave:

    1

    Sider:

    323

    Vekt:

    609 gr

    Alder:

    Voksen

    Mat og helse i skolen
    Fagbokforl.
    9788245008241

    Forlagets omtale:

    Denne fagdidaktikk-boken om mat og helse omfatter spørsmålene som angår undervisningen i faget mat og helse: fagets hva, hvordan og hvorfor. Mat og måltider er viktig for den fysiske og psykiske helsen vår, og er en del av grunnlaget for et godt sosialt liv. Kunnskaper som fremmer gode matvaner, er LES MER viktige på mange områder. Men hva skal undervisningen i mat og helse-faget inneholde? Hvordan skal undervisningen gjennomføres? Og hva er bakgrunnen for de valgene vi gjør? Svarene på disse spørsmålene kan være normative og inneholde etiske refleksjoner. På den andre siden kan de være deskriptive og analytiske. Mat og helse i skolen har bidrag fra faglig sterke bidragsytere. Boken er delt opp i følgende fem emner: helsefremmende kostholdsarbeid i skolen, mat og livsstil, mat og forbruk, mat og kultur, og fagdidaktiske refleksjoner. Asle Holthe er høyskolelektor ved Høgskolen i Bergen. Britt Unni Wilhelmsen er professor ved Høgskolen i Bergen. LES MINDRE Forlagets omtale Denne fagdidaktikk-boken om mat og helse omfatter spørsmålene som angår undervisningen i faget mat og helse: fagets hva, hvordan og hvorfor. Mat og måltider er viktig for den fysiske og psykiske helsen vår, og er en del av grunnlaget for et godt sosialt liv. Kunnskaper som fremmer gode matvaner, er viktige på mange områder. Men hva skal undervisningen i mat og helse-faget inneholde? Hvordan skal undervisningen gjennomføres? Og hva er bakgrunnen for de valgene vi gjør? Svarene på disse spørsmålene kan være normative og inneholde etiske refleksjoner. På den andre siden kan de være deskriptive og analytiske. Mat og helse i skolen har bidrag fra faglig sterke bidragsytere. Boken er delt opp i følgende fem emner: helsefremmende kostholdsarbeid i skolen, mat og livsstil, mat og forbruk, mat og kultur, og fagdidaktiske refleksjoner. Asle Holthe er høyskolelektor ved Høgskolen i Bergen. Britt Unni Wilhelmsen er professor ved Høgskolen i Bergen.