Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Fagbøker Toleranselæring og læreboktekster

Toleranselæring og læreboktekster

Toleranselæring og læreboktekster

Toleranselæring og læreboktekster (toleranse i møte med etiske og kulturelle spenninger og islamsk tro og praksis, en lærebokanalyse)

Forfatter Abstrakt

Levering 2-6 dager

275,- Nå 235,-

ISBN:

9788279352891

Forlag:

Abstrakt

Trykkeår:

2010

Utgitt:

2010

Utgave:

1

Sider:

220

Vekt:

390 gr

Alder:

Voksen

Toleranselæring og læreboktekster
Abstrakt
9788279352891

Haugenboks omtale:

Denne boken tar opp hva det vil si å være tolerant, og i hvilke situasjoner vi utfordres til å være tolerante. Den analyserer hvilket bidrag lærebøker i grunnskolen kan gi toleranselæringen, og fokuserer på toleranseutfordringen i møte med etiske og kulturelle spenninger og med islamsk tro og praksi LES MER s. Med litteraturliste. LES MINDRE Haugenboks omtale Denne boken tar opp hva det vil si å være tolerant, og i hvilke situasjoner vi utfordres til å være tolerante. Den analyserer hvilket bidrag lærebøker i grunnskolen kan gi toleranselæringen, og fokuserer på toleranseutfordringen i møte med etiske og kulturelle spenninger og med islamsk tro og praksis. Med litteraturliste.

Forlagets omtale:

Toleranse er et av tidens honnørord. Vi møter det over alt og ofte i en sammenheng hvor noen anklages for intoleranse. Men hva innebærer det å være tolerant? Når utfordres vi til å være tolerante? Hva er grunntrekkene i en toleransesituasjon? Slike spørsmål tas opp i denne boka. Dersom det er en LES MER flytende forståelse av toleranse, blir det vanskelig å se for seg hvordan toleranselæringen kan finne sted. I dagens flerreligiøse og -kulturelle samfunn tillegges skolen en viktig rolle i toleranselæringen. Denne boka analyserer hvilket bidrag lærebøker i grunnskolen kan gi. Fokus er på toleranseutfordringen i møte med etiske og kulturelle spenninger og med islamsk tro og praksis. Blir spenninger og motsetninger omtalt? Hvordan håndteres disse? Hvilke mulige holdninger og handlinger blir da presentert for elevene? LES MINDRE Forlagets omtale Toleranse er et av tidens honnørord. Vi møter det over alt og ofte i en sammenheng hvor noen anklages for intoleranse. Men hva innebærer det å være tolerant? Når utfordres vi til å være tolerante? Hva er grunntrekkene i en toleransesituasjon? Slike spørsmål tas opp i denne boka. Dersom det er en flytende forståelse av toleranse, blir det vanskelig å se for seg hvordan toleranselæringen kan finne sted. I dagens flerreligiøse og -kulturelle samfunn tillegges skolen en viktig rolle i toleranselæringen. Denne boka analyserer hvilket bidrag lærebøker i grunnskolen kan gi. Fokus er på toleranseutfordringen i møte med etiske og kulturelle spenninger og med islamsk tro og praksis. Blir spenninger og motsetninger omtalt? Hvordan håndteres disse? Hvilke mulige holdninger og handlinger blir da presentert for elevene?

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.