Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Haugenbok.no Fagbøker Utdannings- og undervisningskunsten

  Utdannings- og undervisningskunsten

  Utdannings- og undervisningskunsten

  Utdannings- og undervisningskunsten (i akademiseringas og marknadstilpassingas epoke, eit bidrag til debatt om høgskolens sjølvforståing og utviklingsretning)

  Forfatter Oplandske bokforl.

  Levering 2-12 dager

  239,-

  ISBN:

  9788275181457

  Forlag:

  Oplandske bokforl.

  Trykkeår:

  2007

  Utgitt:

  2007

  Utgave:

  1

  Alder:

  Voksen

  Utdannings- og undervisningskunsten
  Oplandske bokforl.
  9788275181457

  Haugenboks omtale:

  Boka er eit alternativ og eit tilsvar til utanfrå- og ovanfråstyringa som har prega omorganiseringane, utdanningsdebatten og livet i dei høgare utdanningsinstitusjonane i dei siste tiåra. Forfattaren tar utgangspunkt i skiljet mellom profesjonsorienterte og teoretiske fag og føreslår ei alternativ u LES MER tviklingsretning for profesjonsfaga. I boka gir han bl.a. svar på korleis ein kan heve respekten for læringsarbeid og styrke lærarens faglege status, og korleis heve kvaliteten i utdannings- og undervisningsarbeidet. Har litteraturliste. LES MINDRE Haugenboks omtale Boka er eit alternativ og eit tilsvar til utanfrå- og ovanfråstyringa som har prega omorganiseringane, utdanningsdebatten og livet i dei høgare utdanningsinstitusjonane i dei siste tiåra. Forfattaren tar utgangspunkt i skiljet mellom profesjonsorienterte og teoretiske fag og føreslår ei alternativ utviklingsretning for profesjonsfaga. I boka gir han bl.a. svar på korleis ein kan heve respekten for læringsarbeid og styrke lærarens faglege status, og korleis heve kvaliteten i utdannings- og undervisningsarbeidet. Har litteraturliste.

  Forlagets omtale:

  Denne boka representerer eit alternativ og eit grundig tilsvar til den utanfrå- og ovanfråstyringa som i dei siste tiåra har prega alle omorganiseringane, utdanningsdebatten og livet i dei høgare utdanningsinstitusjonane. Boka tar utgangspunkt i det grunnleggande skiljet mellom profesjonsorienterte LES MER og reint teoretiske fag og føreslår ei alternativ utviklingsretning for profesjonsfaga. LES MINDRE Forlagets omtale Denne boka representerer eit alternativ og eit grundig tilsvar til den utanfrå- og ovanfråstyringa som i dei siste tiåra har prega alle omorganiseringane, utdanningsdebatten og livet i dei høgare utdanningsinstitusjonane. Boka tar utgangspunkt i det grunnleggande skiljet mellom profesjonsorienterte og reint teoretiske fag og føreslår ei alternativ utviklingsretning for profesjonsfaga.

  Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

  Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
  Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
  Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.