Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Fagbøker Psykologi Veien til selv

Veien til selv

Veien til selv

Veien til selv (teori og praksis for lekfolk og mennesker som arbeider med mennesker, en begynnerbok i psykosyntese, the path to the self, the path to the self)

Forfatter Muligheten forl.

(Trond Øverland - Oversetter)

Muligheten forl.

E-bok i salg / nedlastbar / les info først

49,-

ISBN:

9788299730556

Forlag:

Muligheten forl.

Trykkeår:

2011

Utgitt:

2011

Utgave:

1

Sider:

76

Alder:

Voksen

Filformat:

EPUB

DRM:

SDRM

Veien til selv
Muligheten forl.
9788299730556

Haugenboks omtale:

Boka beskriver psykosyntesens grunnleggende prinsipper og teknikker. Den fokuserer på bruk av psykosyntese av og med enkeltindivider, men boka kan også brukes av par, familier, grupper og organisasjoner. Haugenboks omtale Boka beskriver psykosyntesens grunnleggende prinsipper og teknikker. Den fokuserer på bruk av psykosyntese av og med enkeltindivider, men boka kan også brukes av par, familier, grupper og organisasjoner.

Forlagets omtale:

En engasjerende innledning til psykosyntese-teori og praksis av en av psykosyntesens pionerer utenfor Italia. På en inspirerende måte ledsager Gordon deg inn i psykosyntesens fascinerende verden. Bokens utgangspunkt, at psykologi og ånd henger sammen, presenteres jordnært og varmt. Begrepene LES MER delpersonligheter, personlig selv, jeg og spirituelt Selv drøftes på en lettfattelig måte. Du får mange praktiske øvelser utviklet etter Assagioli, satt i en begrepsmessig ramme. Forfatteren Richard Gordon var utdannet ved The Institute of Psychosynthesis, California og var en av pionerene innen psykosyntese i USA. LES MINDRE Forlagets omtale En engasjerende innledning til psykosyntese-teori og praksis av en av psykosyntesens pionerer utenfor Italia. På en inspirerende måte ledsager Gordon deg inn i psykosyntesens fascinerende verden. Bokens utgangspunkt, at psykologi og ånd henger sammen, presenteres jordnært og varmt. Begrepene delpersonligheter, personlig selv, jeg og spirituelt Selv drøftes på en lettfattelig måte. Du får mange praktiske øvelser utviklet etter Assagioli, satt i en begrepsmessig ramme. Forfatteren Richard Gordon var utdannet ved The Institute of Psychosynthesis, California og var en av pionerene innen psykosyntese i USA.

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.