Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Haugenbok.no Fagbøker Helse- og sosialfag Astrid

  Astrid

  Astrid

  Astrid (hvordan møte behov hos personer med demens og deres pårørende, en sosial og teknologisk tilnærming, en håndbok i bruk av teknologi i demensomsorgen, a social and technological response to meeting the needs of individuals with dementia and their carers, a social and technological response to meeting the needs of individuals with dementia and their carers)

  Levering 2-12 dager

  150,- Nå 130,-

  ISBN:

  9788280610157

  Forlag:

  Nasjonalt kompetansesenter for aldersdemens

  Trykkeår:

  2003

  Utgitt:

  2003

  Utgave:

  1

  Sider:

  49

  Alder:

  Voksen

  Astrid
  Nasjonalt kompetansesenter for aldersdemens
  9788280610157

  Haugenboks omtale:

  Håndboken tar for seg mulighetene ved å bruke teknologi som en del av kommunenes tilbud i demensomsorgen. Har litteraturliste. Haugenboks omtale Håndboken tar for seg mulighetene ved å bruke teknologi som en del av kommunenes tilbud i demensomsorgen. Har litteraturliste.

  Forlagets omtale:

  Denne håndboka tar for seg mulighetene ved å bruke teknologi som en del av kommunenes tilbud i demensomsorgen. Boka er skrevet av partnere i ASTRID-prosjektet fra UK, Norge, Nederland, og Irland. Prosjektet var finansiert av EUs forskningsprogram om telematikk, og var et samarbeid mellom LES MER tjenesteytere fra helse- og sosialomsorg, boligkooperasjon, ulike demenssentra og eksperter på teknologi. Kapitlene inneholder: Introduksjon til ASTRID og håndboka Praktisk bruk av teknologi Analyse av brukerbehov Hvordan få tak i og bruke teknologi Hvordan møte etiske problemstillinger Også utgitt i engelsk versjon av Journal of Dementia Care LES MINDRE Forlagets omtale Denne håndboka tar for seg mulighetene ved å bruke teknologi som en del av kommunenes tilbud i demensomsorgen. Boka er skrevet av partnere i ASTRID-prosjektet fra UK, Norge, Nederland, og Irland. Prosjektet var finansiert av EUs forskningsprogram om telematikk, og var et samarbeid mellom tjenesteytere fra helse- og sosialomsorg, boligkooperasjon, ulike demenssentra og eksperter på teknologi. Kapitlene inneholder: Introduksjon til ASTRID og håndboka Praktisk bruk av teknologi Analyse av brukerbehov Hvordan få tak i og bruke teknologi Hvordan møte etiske problemstillinger Også utgitt i engelsk versjon av Journal of Dementia Care