Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Haugenbok.no Fagbøker Helse- og sosialfag Sosialt arbeid Etiske utfordringer og kvalifikasjonskrav i helsetjenesten

  Etiske utfordringer og kvalifikasjonskrav i helsetjenesten

  Etiske utfordringer og kvalifikasjonskrav i helsetjenesten

  Etiske utfordringer og kvalifikasjonskrav i helsetjenesten (hva innebærer det å være profesjonell utøver i kommunehelsetjenesten og spesialisthelsetjenesten?)

  Levering 2-6 dager

  389,- Nå 336,-

  ISBN:

  9788276346374

  Forlag:

  Høyskoleforl.

  Trykkeår:

  2013

  Utgitt:

  2005

  Utgave:

  1

  Sider:

  175

  Vekt:

  317 gr

  Alder:

  Voksen

  Etiske utfordringer og kvalifikasjonskrav i helsetjenesten
  Høyskoleforl.
  9788276346374

  Haugenboks omtale:

  Boken tar for seg aktuelle tema knyttet til etiske utfordringer i primær- og spesialisthelsetjenesten, det vil si innen hjemmesykepleie, på sykehjem og i akuttavdelinger på sykehus. I tillegg drøftes faglige og personlige krav sett i forhold til de etiske utfordringer pleiere møter på de samme arena LES MER er. Boken er beregnet på bachelorstudenter i sykepleie, for sykepleiere i praksisfeltet og innen aktuelle videreutdanninger. Har register. LES MINDRE Haugenboks omtale Boken tar for seg aktuelle tema knyttet til etiske utfordringer i primær- og spesialisthelsetjenesten, det vil si innen hjemmesykepleie, på sykehjem og i akuttavdelinger på sykehus. I tillegg drøftes faglige og personlige krav sett i forhold til de etiske utfordringer pleiere møter på de samme arenaer. Boken er beregnet på bachelorstudenter i sykepleie, for sykepleiere i praksisfeltet og innen aktuelle videreutdanninger. Har register.

  Forlagets omtale:

  Målsettingen med denne boken er å gi en innføring i hvilke utfordringer og krav sykepleiere og andre i pleiefunksjoner møter innen ulike arbeidsfelt i helsetjenesten. Boken tar for seg aktuelle tema knyttet til etiske utfordringer i primær- og spesialisthelsetjenesten, det vil si innen LES MER hjemmesykepleie, på sykehjem og i akuttavdelinger på sykehus. I tillegg drøftes faglige og personlige krav sett i forhold til de etiske utfordringer pleiere møter på de samme arenaer. Det er høyt kompetente sykepleiere som har skrevet om sine spesialfelt og de har anvendt forskning samt erfaringer fra de ulike praksisfelt. Hensikten er å belyse hva som møter pleiere og hvordan disse kan takle ulike situasjoner i praksis.  Etiske utfordringer og kvalifikasjonskrav i helsetjenesten er primært tenkt som innføring for bachelorstudenter i sykepleie, men kan også bidra med viktige innsikter i aktuelle videreutdanninger og for sykepleiere i praksisfeltet. LES MINDRE Forlagets omtale Målsettingen med denne boken er å gi en innføring i hvilke utfordringer og krav sykepleiere og andre i pleiefunksjoner møter innen ulike arbeidsfelt i helsetjenesten. Boken tar for seg aktuelle tema knyttet til etiske utfordringer i primær- og spesialisthelsetjenesten, det vil si innen hjemmesykepleie, på sykehjem og i akuttavdelinger på sykehus. I tillegg drøftes faglige og personlige krav sett i forhold til de etiske utfordringer pleiere møter på de samme arenaer. Det er høyt kompetente sykepleiere som har skrevet om sine spesialfelt og de har anvendt forskning samt erfaringer fra de ulike praksisfelt. Hensikten er å belyse hva som møter pleiere og hvordan disse kan takle ulike situasjoner i praksis.  Etiske utfordringer og kvalifikasjonskrav i helsetjenesten er primært tenkt som innføring for bachelorstudenter i sykepleie, men kan også bidra med viktige innsikter i aktuelle videreutdanninger og for sykepleiere i praksisfeltet.