Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:

    Haugenbok.no Fagbøker Helse- og sosialfag Sosialt arbeid God mat for kropp og helse

    God mat for kropp og helse

    God mat for kropp og helse

    God mat for kropp og helse (ernæringsarbeid for mennesker med utviklingshemming)

    Forfatter Fagbokforlaget

    (Svein Olav Kolset - Redaktør)

    Fagbokforlaget

    På lager - sendes nå( 10+ stk. )

    399,-

    ISBN:

    9788245023909

    Forlag:

    Fagbokforlaget

    Trykkeår:

    2019

    Utgitt:

    2019

    Utgave:

    1

    Sider:

    242

    Vekt:

    430 gr

    Alder:

    Voksen

    God mat for kropp og helse
    Fagbokforlaget
    9788245023909

    Forlagets omtale:

    God mat for kropp og helse legger vekt på den brede kompetansen som kreves for å lykkes i ernæringsarbeidet for mennesker med utviklingshemming, med kunnskap om ernæring og helse, diettbehandling, motivasjon og systematikk i arbeidet. Boken drøfter også regler og lover som regulerer arbeidet med å LES MER fremme god helse. Et eget kapittel har med ulike eksempler fra praksisfeltet. Hensikten med boken er å bidra til økt kvalitet i ernæringsarbeidet for personer med utviklingshemming. Målgruppen er vernepleierstudenter og ansatte som arbeider med personer med utviklingshemming. Marianne Nordstrøm er klinisk ernæringsfysiolog og ansatt på Frambu senter for sjeldne diagnoser og Enhet for medfødte og arvelige nevromuskulære tilstander, Oslo Universitetssykehus. Hun har doktorgrad fra 2015 på dette fagområdet og lang erfaring med undervisning og veiledning om ernæringsutfordringer ved sjeldne diagnoser. Svein Olav Kolset er professor i ernæring ved Universitetet i Oslo. Han er også pappa og forfatter av boken «En sjelden kar - en fars beretning», om livet sammen med sønnen Torgeir, som har CHARGE syndrom. Han etablerte i 2014 fagnettverket «Ernæring for sårbare grupper» og er aktiv i forskning og formidling for å fremme ernæringsarbeid for personer med utviklingshemming. LES MINDRE Forlagets omtale God mat for kropp og helse legger vekt på den brede kompetansen som kreves for å lykkes i ernæringsarbeidet for mennesker med utviklingshemming, med kunnskap om ernæring og helse, diettbehandling, motivasjon og systematikk i arbeidet. Boken drøfter også regler og lover som regulerer arbeidet med å fremme god helse. Et eget kapittel har med ulike eksempler fra praksisfeltet. Hensikten med boken er å bidra til økt kvalitet i ernæringsarbeidet for personer med utviklingshemming. Målgruppen er vernepleierstudenter og ansatte som arbeider med personer med utviklingshemming. Marianne Nordstrøm er klinisk ernæringsfysiolog og ansatt på Frambu senter for sjeldne diagnoser og Enhet for medfødte og arvelige nevromuskulære tilstander, Oslo Universitetssykehus. Hun har doktorgrad fra 2015 på dette fagområdet og lang erfaring med undervisning og veiledning om ernæringsutfordringer ved sjeldne diagnoser. Svein Olav Kolset er professor i ernæring ved Universitetet i Oslo. Han er også pappa og forfatter av boken «En sjelden kar - en fars beretning», om livet sammen med sønnen Torgeir, som har CHARGE syndrom. Han etablerte i 2014 fagnettverket «Ernæring for sårbare grupper» og er aktiv i forskning og formidling for å fremme ernæringsarbeid for personer med utviklingshemming.

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.