Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Fagbøker Helse- og sosialfag Mat og helse

    Mat og helse

    Mat og helse

    Mat og helse

    Forfatter Cappelen Damm akademisk

    På lager - sendes nå ( 4 stk. )

    399,- Nå 345,-

    ISBN:

    9788202426637

    Forlag:

    Cappelen Damm akademisk

    Trykkeår:

    2016

    Utgitt:

    2014

    Utgave:

    2

    Sider:

    245

    Vekt:

    522 gr

    Alder:

    Voksen

    Mat og helse
    Cappelen Damm akademisk
    9788202426637

    Forlagets omtale:

    Matvarekunnskap og kunnskap om ernæring er viktig for å kunne sette sammen et helsevennlig kosthold og for å forstå sammenhengene mellom matvalg, livsstil og helse. Det er særlig viktig å utvikle slik kompetanse hos barn og unge for å fremme en helsevennlig livsstil og for å forebygge LES MER kostholdsrelaterte helseproblemer. Mat og helse gir en bred og grundig innføring i matvarekunnskap og ernæring med vekt på sammenhengen mellom mat og helse. Boka egner seg for studenter innen barnehage- og grunnskolelærerutdanningen og for studenter i helsefagutdanninger som fordyper seg i temaet. Den er også nyttig for lærere, barnehagelærere, helsearbeidere og andre som skal drive helsefremmende og forebyggende arbeid knyttet til mat, måltider, ernæring og kosthold for barn og unge. TEMAER I BOKA: Kosthold og helse Ernæringspolitikk Kost- og måltidsplanlegging Matvarekunnskap Ernæringslære LES MINDRE Forlagets omtale Matvarekunnskap og kunnskap om ernæring er viktig for å kunne sette sammen et helsevennlig kosthold og for å forstå sammenhengene mellom matvalg, livsstil og helse. Det er særlig viktig å utvikle slik kompetanse hos barn og unge for å fremme en helsevennlig livsstil og for å forebygge kostholdsrelaterte helseproblemer. Mat og helse gir en bred og grundig innføring i matvarekunnskap og ernæring med vekt på sammenhengen mellom mat og helse. Boka egner seg for studenter innen barnehage- og grunnskolelærerutdanningen og for studenter i helsefagutdanninger som fordyper seg i temaet. Den er også nyttig for lærere, barnehagelærere, helsearbeidere og andre som skal drive helsefremmende og forebyggende arbeid knyttet til mat, måltider, ernæring og kosthold for barn og unge. TEMAER I BOKA: Kosthold og helse Ernæringspolitikk Kost- og måltidsplanlegging Matvarekunnskap Ernæringslære

    Emner: Ernæring

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.

    Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

    Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
    Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
    Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.