Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Fagbøker Helse- og sosialfag Ernæringslære Mat og helse

    Mat og helse

    Mat og helse

    Mat og helse

    Forfatter Cappelen Damm akademisk

    På lager - sendes nå ( 2 stk. )

    389,- Nå 336,-

    ISBN:

    9788202426637

    Forlag:

    Cappelen Damm akademisk

    Trykkeår:

    2016

    Utgitt:

    2014

    Utgave:

    2

    Sider:

    245

    Vekt:

    522 gr

    Alder:

    Voksen

    Mat og helse
    Cappelen Damm akademisk
    9788202426637

    Forlagets omtale:

    Matvarekunnskap og kunnskap om ernæring er viktig for å kunne sette sammen et helsevennlig kosthold og for å forstå sammenhengene mellom matvalg, livsstil og helse. Det er særlig viktig å utvikle slik kompetanse hos barn og unge for å fremme en helsevennlig livsstil og for å forebygge LES MER kostholdsrelaterte helseproblemer. Mat og helse gir en bred og grundig innføring i matvarekunnskap og ernæring med vekt på sammenhengen mellom mat og helse. Boka egner seg for studenter innen barnehage- og grunnskolelærerutdanningen og for studenter i helsefagutdanninger som fordyper seg i temaet. Den er også nyttig for lærere, barnehagelærere, helsearbeidere og andre som skal drive helsefremmende og forebyggende arbeid knyttet til mat, måltider, ernæring og kosthold for barn og unge. TEMAER I BOKA: Kosthold og helse Ernæringspolitikk Kost- og måltidsplanlegging Matvarekunnskap Ernæringslære LES MINDRE Forlagets omtale Matvarekunnskap og kunnskap om ernæring er viktig for å kunne sette sammen et helsevennlig kosthold og for å forstå sammenhengene mellom matvalg, livsstil og helse. Det er særlig viktig å utvikle slik kompetanse hos barn og unge for å fremme en helsevennlig livsstil og for å forebygge kostholdsrelaterte helseproblemer. Mat og helse gir en bred og grundig innføring i matvarekunnskap og ernæring med vekt på sammenhengen mellom mat og helse. Boka egner seg for studenter innen barnehage- og grunnskolelærerutdanningen og for studenter i helsefagutdanninger som fordyper seg i temaet. Den er også nyttig for lærere, barnehagelærere, helsearbeidere og andre som skal drive helsefremmende og forebyggende arbeid knyttet til mat, måltider, ernæring og kosthold for barn og unge. TEMAER I BOKA: Kosthold og helse Ernæringspolitikk Kost- og måltidsplanlegging Matvarekunnskap Ernæringslære

    Emner: Ernæring