Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Fagbøker Helse- og sosialfag Ernæringslære Mat, menneske og evolusjon

    Mat, menneske og evolusjon

    Mat, menneske og evolusjon

    Mat, menneske og evolusjon

    Forfatter Gyldendal akademisk

    E-bok i salg / nedlastbar / les info først

    275,-

    ISBN:

    9788205444928

    Forlag:

    Gyldendal akademisk

    Trykkeår:

    2012

    Utgitt:

    2012

    Utgave:

    1

    Sider:

    112

    Alder:

    Voksen

    Filformat:

    PDF

    DRM:

    TDRM

    Mat, menneske og evolusjon
    Gyldendal akademisk
    9788205444928

    Haugenboks omtale:

    Boken presenterer selve grunnlinjen i debatten om hva vi bør spise, og gir en oversikt over en del sentrale problemstillinger om evolusjon og kosthold. Forfatteren tar for seg hva som er naturlig kosthold, og går tilbake i forhistorien for å se på sammenhengen mellom kostholdet og hjernens vekst. De LES MER retter tar han for seg hva mennesket spiste som jegere og sankere, såkalt steinalderkost. Han ser på hvordan et slikt kosthold kan karakteriseres, samt hvordan helsen til mennesker som spiste og spiser på denne måten var og er. Boken tar for seg hva som har skjedd historisk og om hva som kan forventes å skje når man begynner å spise evolusjonært sett ny mat. Forfatteren tar spesifikt for seg tre hovedtyper av ny mat: kornprodukter, kumelk og sukker. Har litteraturliste og register. LES MINDRE Haugenboks omtale Boken presenterer selve grunnlinjen i debatten om hva vi bør spise, og gir en oversikt over en del sentrale problemstillinger om evolusjon og kosthold. Forfatteren tar for seg hva som er naturlig kosthold, og går tilbake i forhistorien for å se på sammenhengen mellom kostholdet og hjernens vekst. Deretter tar han for seg hva mennesket spiste som jegere og sankere, såkalt steinalderkost. Han ser på hvordan et slikt kosthold kan karakteriseres, samt hvordan helsen til mennesker som spiste og spiser på denne måten var og er. Boken tar for seg hva som har skjedd historisk og om hva som kan forventes å skje når man begynner å spise evolusjonært sett ny mat. Forfatteren tar spesifikt for seg tre hovedtyper av ny mat: kornprodukter, kumelk og sukker. Har litteraturliste og register.