Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Fagbøker Helse- og sosialfag Ernæringslære Menyer, mat og måltider i harmoni

    Menyer, mat og måltider i harmoni

    Menyer, mat og måltider i harmoni

    Menyer, mat og måltider i harmoni

    Forfatter Yrkeslitteratur

    På lager - sendes nå ( 1 stk. )

    430,- Nå 372,-

    ISBN:

    9788258406294

    Forlag:

    Yrkeslitteratur

    Trykkeår:

    2015

    Utgitt:

    2015

    Utgave:

    1

    Sider:

    242

    Vekt:

    505 gr

    Alder:

    Voksen

    Menyer, mat og måltider i harmoni
    Yrkeslitteratur
    9788258406294

    Forlagets omtale:

    Kunnskap om menyer, mat og måltider er nyttig for alle, enten det er i jobbsammenheng eller for oss selv som privatpersoner. Boken er spesielt beregnet på studenter som utdanner seg i næringen, men den er høyst aktuell også for alle som tilbereder og serverer måltider i kommersielle og LES MER ikke-kommersielle virksomheter. Hensikten med denne boken er å gi grunnleggende forståelse for hva som kreves av oss så vi kan skape en god måltidsopplevelse for den enkelte, en opplevelse som samtidig gir god og riktig ernæring og nødvendig inntekt for bedriften. Kundene skal komme til oss fordi de mener at vi er best. La oss da ikke skuffe dem! Boken er delt inn i tre deler: menykunnskap, matkunnskap og måltidskunnskap. LES MINDRE Forlagets omtale Kunnskap om menyer, mat og måltider er nyttig for alle, enten det er i jobbsammenheng eller for oss selv som privatpersoner. Boken er spesielt beregnet på studenter som utdanner seg i næringen, men den er høyst aktuell også for alle som tilbereder og serverer måltider i kommersielle og ikke-kommersielle virksomheter. Hensikten med denne boken er å gi grunnleggende forståelse for hva som kreves av oss så vi kan skape en god måltidsopplevelse for den enkelte, en opplevelse som samtidig gir god og riktig ernæring og nødvendig inntekt for bedriften. Kundene skal komme til oss fordi de mener at vi er best. La oss da ikke skuffe dem! Boken er delt inn i tre deler: menykunnskap, matkunnskap og måltidskunnskap.