Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Fagbøker Helse- og sosialfag Ernæringslære Næringsmiddeltoksikologi

    Næringsmiddeltoksikologi

    Næringsmiddeltoksikologi

    Næringsmiddeltoksikologi (tilsetningsstoffer, miljøgifter og naturlige toksiner)

    Forfatter Høyskoleforl.

    Levering 2-6 dager

    559,- Nå 484,-

    ISBN:

    9788276346640

    Forlag:

    Høyskoleforl.

    Trykkeår:

    2015

    Utgitt:

    2007

    Utgave:

    2

    Sider:

    358

    Vekt:

    674 gr

    Alder:

    Voksen

    Næringsmiddeltoksikologi
    Høyskoleforl.
    9788276346640

    Haugenboks omtale:

    Boka omhandler de helsemessige aspektene vedrørende fagområdet og det blir gjort rede for hvorfor man trenger tilsetningsstoffene, hvordan de reguleres og hvilke av dem som representerer en helserisiko. I tillegg handler boka om sentrale grupper av forurensninger i mat og det blir forklart hvordan d LES MER isse stoffene kan utøve skadelige effekter. Boka er skrevet for studenter og fagfolk innen næringsmiddelfag, for folk som arbeider i media, og for forbrukergrupper som er opptatt av fagområdet. Har litteraturlister, fagordliste og stikkordregister. LES MINDRE Haugenboks omtale Boka omhandler de helsemessige aspektene vedrørende fagområdet og det blir gjort rede for hvorfor man trenger tilsetningsstoffene, hvordan de reguleres og hvilke av dem som representerer en helserisiko. I tillegg handler boka om sentrale grupper av forurensninger i mat og det blir forklart hvordan disse stoffene kan utøve skadelige effekter. Boka er skrevet for studenter og fagfolk innen næringsmiddelfag, for folk som arbeider i media, og for forbrukergrupper som er opptatt av fagområdet. Har litteraturlister, fagordliste og stikkordregister.

    Forlagets omtale:

    Næringsmiddeltoksikologi omhandler helsemessige aspekter vedrørende fremmedstoffer i næringsmidler. Med fremmedstoffer menes både tilsetningsstoffer og forurensninger i matvarer. I boken blir det gjort rede for hvorfor man trenger tilsetningsstoffer, hvordan de reguleres, og, ikke minst, hvilke av LES MER dem som kan representere en helserisiko i for høye doser. Forurensninger i maten er stadig gjenstand for store oppslag i mediene. I boken tar man for seg sentrale grupper av forurensninger, som rester av plantevernmidler, miljøgifter som dioksiner og PCB og giftige metaller. I tillegg omtales naturlige gifter i matplanter og algetoksiner i sjømat. Det blir forklart hvordan stoffene kan ha skadelige virkninger og helserisikoen ved de aktuelle mengder man finner av de enkelte forurensninger i matvarene. Målet med boken er å gi leserne bedre grunnlag for å vurdere sammenhengen mellom fremmedstoffer i maten og helserisiko. Boken er skrevet for studenter og fagfolk innen næringsmiddelfag, for folk som arbeider med media, men også for forbrukergrupper som er opptatt av å tilegne seg bedre forståelse for det komplekse samspillet mellom kosthold, miljøforurensninger og helse. LES MINDRE Forlagets omtale Næringsmiddeltoksikologi omhandler helsemessige aspekter vedrørende fremmedstoffer i næringsmidler. Med fremmedstoffer menes både tilsetningsstoffer og forurensninger i matvarer. I boken blir det gjort rede for hvorfor man trenger tilsetningsstoffer, hvordan de reguleres, og, ikke minst, hvilke av dem som kan representere en helserisiko i for høye doser. Forurensninger i maten er stadig gjenstand for store oppslag i mediene. I boken tar man for seg sentrale grupper av forurensninger, som rester av plantevernmidler, miljøgifter som dioksiner og PCB og giftige metaller. I tillegg omtales naturlige gifter i matplanter og algetoksiner i sjømat. Det blir forklart hvordan stoffene kan ha skadelige virkninger og helserisikoen ved de aktuelle mengder man finner av de enkelte forurensninger i matvarene. Målet med boken er å gi leserne bedre grunnlag for å vurdere sammenhengen mellom fremmedstoffer i maten og helserisiko. Boken er skrevet for studenter og fagfolk innen næringsmiddelfag, for folk som arbeider med media, men også for forbrukergrupper som er opptatt av å tilegne seg bedre forståelse for det komplekse samspillet mellom kosthold, miljøforurensninger og helse.