Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Fagbøker Helse- og sosialfag Sykepleierens ernæringsbok

    Sykepleierens ernæringsbok

    Sykepleierens ernæringsbok

    Sykepleierens ernæringsbok

    Forfatter Gyldendal akademisk

    (Lene Thoresen - Forfatter)

    Gyldendal akademisk

    På lager - sendes nå ( 1 stk. )

    499,- Nå 432,-

    ISBN:

    9788205416772

    Forlag:

    Gyldendal akademisk

    Trykkeår:

    2016

    Utgitt:

    2012

    Utgave:

    4

    Sider:

    385

    Vekt:

    720 gr

    Alder:

    Voksen

    Sykepleierens ernæringsbok
    Gyldendal akademisk
    9788205416772

    Forlagets omtale:

    Denne fjerdeutgaven er gjennomgående oppdatert og revidert både når det gjelder nye forskningsresultater og emner i norsk ernæringspolitisk debatt. I tillegg til litteraturreferanser i hvert kapittel er boken supplert med henvisninger til aktuell ernæringsinformasjon på internett, og boken LES MER inneholder en fyldig oversikt over aktuelle nettadresser inndelt i emner. Sykepleierens ernæringsbok tilbyr den basiskunnskap sykepleieren trenger for å ivareta ernæringsbehovet hos gamle og unge, syke og friske mennesker. Det er en jordnær og praktisk rettet bruksbok som er aktuell både for sykepleierstudenter og sykepleiere i alle deler av helsetjenesten. Boken har tre hoveddeler: - Generell ernæring handler om måltider, matvarer, og næringsstoffer.- Forebyggende ernæring handler om kosthold i ulike livsfaser, kost til ulike grupper mennesker og kostens betydning for velvære, helse og sykdom.- Klinisk ernæring handler om næringsbehov ved sykdom, kartlegging av matinntak og ernæringsinntak og spesialkost ved ulike sykdommer og tilstander. Rolf Jarl Sjøen er faglærer i ernæring, helse og miljøfag, ernæringsfysiolog med cand.scient.-grad i ernæring. Han arbeider som avdelingsleder for Restaurant- og matfag ved Karmsund videregående skole i Haugesund. Han har tidligere skrevet boken «God appetitt! Mat ? helse ? velvære» ? lærebok i ernæring for helse- og sosialfag. Lene Thoresen er utdannet kostøkonom og klinisk ernæringsfysiolog med cand.scient.-grad i ernæring. Hun arbeider for tiden ved Kreftavdelingen ved St. Olavs Hospital, Universitetssykehuset i Trondheim. LES MINDRE Forlagets omtale Denne fjerdeutgaven er gjennomgående oppdatert og revidert både når det gjelder nye forskningsresultater og emner i norsk ernæringspolitisk debatt. I tillegg til litteraturreferanser i hvert kapittel er boken supplert med henvisninger til aktuell ernæringsinformasjon på internett, og boken inneholder en fyldig oversikt over aktuelle nettadresser inndelt i emner. Sykepleierens ernæringsbok tilbyr den basiskunnskap sykepleieren trenger for å ivareta ernæringsbehovet hos gamle og unge, syke og friske mennesker. Det er en jordnær og praktisk rettet bruksbok som er aktuell både for sykepleierstudenter og sykepleiere i alle deler av helsetjenesten. Boken har tre hoveddeler: - Generell ernæring handler om måltider, matvarer, og næringsstoffer.- Forebyggende ernæring handler om kosthold i ulike livsfaser, kost til ulike grupper mennesker og kostens betydning for velvære, helse og sykdom.- Klinisk ernæring handler om næringsbehov ved sykdom, kartlegging av matinntak og ernæringsinntak og spesialkost ved ulike sykdommer og tilstander. Rolf Jarl Sjøen er faglærer i ernæring, helse og miljøfag, ernæringsfysiolog med cand.scient.-grad i ernæring. Han arbeider som avdelingsleder for Restaurant- og matfag ved Karmsund videregående skole i Haugesund. Han har tidligere skrevet boken «God appetitt! Mat ? helse ? velvære» ? lærebok i ernæring for helse- og sosialfag. Lene Thoresen er utdannet kostøkonom og klinisk ernæringsfysiolog med cand.scient.-grad i ernæring. Hun arbeider for tiden ved Kreftavdelingen ved St. Olavs Hospital, Universitetssykehuset i Trondheim.

    Emner: Ernæring