Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

     

    Ny kunde? Registrer deg her!

    Hvorfor registrere deg?

    • Raskere utsjekk
    • Se logg over tidligere kjøp
    • Motta gode tilbud og anbefalinger
    Registrer deg her
    Velg kundetype:
    E-post:

    Haugenbok.no Fagbøker Religion, historie og filosofi Når Gud bestemmer menyen

    Når Gud bestemmer menyen

    Når Gud bestemmer menyen

    Når Gud bestemmer menyen (regler om mat og drikke i verdensreligionene)

    Forfatter Yrkeslitteratur

    (Knut A. Jacobsen - Medforfatter)

    Yrkeslitteratur

    (Rasmus Reinvang - Medforfatter)

    Yrkeslitteratur

    (Robert W. Kvalvaag - Medforfatter)

    Yrkeslitteratur

    På lager - sendes nå ( 1 stk. )

    430,- Nå 372,-

    ISBN:

    9788258404948

    Forlag:

    Yrkeslitteratur

    Trykkeår:

    2004

    Utgitt:

    2004

    Utgave:

    1

    Sider:

    325

    Vekt:

    749 gr

    Alder:

    Voksen

    Når Gud bestemmer menyen
    Yrkeslitteratur
    9788258404948

    Forlagets omtale:

    Boka handler om tillatt og forbudt mat og drikke i de store verdensreligionene og den historiske og religiøse bakgrunnen for dem. Norge er et flerkulturelt samfunn. Mat og drikke er en viktig del av enhver kultur, og kunnskaper om den religiøse bakgrunnen for matskikkene er av stor betydning på LES MER mange samfunnsområder. I denne boka blir regler for valg/bortvalg av mat og drikke beskrevet og dokumentert med utgangspunkt i religionenes hellige tekster og tradisjoner. Boka omfatter jødedommen, kristendommen, syvendedagsadventistsamfunnet, Jesu Kristi kirke, islam, hinduisme, Hare Krishna-bevegelsen, buddhisme. Det er trossamfunnenes egne regler og de begrunnelsene de selv gir som står i fokus. Gunnar Neegaard er førstelektor ved Høgskolen i Oslo. LES MINDRE Forlagets omtale Boka handler om tillatt og forbudt mat og drikke i de store verdensreligionene og den historiske og religiøse bakgrunnen for dem. Norge er et flerkulturelt samfunn. Mat og drikke er en viktig del av enhver kultur, og kunnskaper om den religiøse bakgrunnen for matskikkene er av stor betydning på mange samfunnsområder. I denne boka blir regler for valg/bortvalg av mat og drikke beskrevet og dokumentert med utgangspunkt i religionenes hellige tekster og tradisjoner. Boka omfatter jødedommen, kristendommen, syvendedagsadventistsamfunnet, Jesu Kristi kirke, islam, hinduisme, Hare Krishna-bevegelsen, buddhisme. Det er trossamfunnenes egne regler og de begrunnelsene de selv gir som står i fokus. Gunnar Neegaard er førstelektor ved Høgskolen i Oslo.