Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Haugenbok.no Fagbøker Jus Lover - kommentarutgaver Aksjeloven og allmennaksjeloven

  Aksjeloven og allmennaksjeloven

  Aksjeloven og allmennaksjeloven

  Aksjeloven og allmennaksjeloven (lov 13. juni 1997 nr. 44 om aksjeselskaper (aksjeloven) og lov 13. juni 1997 nr. 45 om allmennaksjeselskaper (allmennaksjeloven), kommentarutgave)

  Forfatter Universitetsforl.

  (Asle Aarbakke - Forfatter)

  Universitetsforl.

  (Gudmund Knudsen - Forfatter)

  Universitetsforl.

  (Tone Ofstad - Forfatter)

  Universitetsforl.

  (Jan Skåre - Forfatter)

  Universitetsforl.

  På lager - sendes nå ( 3 stk. )

  2 319,- Nå 2 006,-

  ISBN:

  9788215017327

  Forlag:

  Universitetsforl.

  Trykkeår:

  2012

  Utgitt:

  2012

  Utgave:

  3

  Sider:

  1474

  Vekt:

  2280 gr

  Alder:

  Voksen

  Aksjeloven og allmennaksjeloven
  Universitetsforl.
  9788215017327

  Haugenboks omtale:

  Denne komentarutgaven behandler først og fremst tolkningsspørsmål som lovene kan reise. Spørsmålene er besvart med utgangspunkt i lovtekst, lovforarbeider, teori og den aksjerettslige tradisjon, slik denne er videreført fra eldre aksjelover. I en innledning til boken, i innledninger til de enkelte k LES MER apitler og til de enkelte bestemmelser, er lovbestemmelsene satt inn i en bredere rettslig sammenheng, hvor også rettsregler fra tilgrensende rettsområder, så som verdipapirrett, kjøpsrett, panterett m.v. er tatt i betraktning. LES MINDRE Haugenboks omtale Denne komentarutgaven behandler først og fremst tolkningsspørsmål som lovene kan reise. Spørsmålene er besvart med utgangspunkt i lovtekst, lovforarbeider, teori og den aksjerettslige tradisjon, slik denne er videreført fra eldre aksjelover. I en innledning til boken, i innledninger til de enkelte kapitler og til de enkelte bestemmelser, er lovbestemmelsene satt inn i en bredere rettslig sammenheng, hvor også rettsregler fra tilgrensende rettsområder, så som verdipapirrett, kjøpsrett, panterett m.v. er tatt i betraktning.

  Forlagets omtale:

  Denne kommentarutgaven behandler de tolkningsspørsmål som lovene kan reise. Spørsmålene er besvart med utgangspunkt i lovtekst, lovforarbeider, rettspraksis, teori og den aksjerettslige tradisjon, slik denne er videreført fra eldre aksjelover.Denne boken er også tilgjengelig i ajourført utgave på LES MER kommentarutgaver.no, Universitetsforlagets digitale juridiske bibliotek. Tjenesten er fullt søkbar og knyttet opp mot LovdataPro. For mer informasjon og bestilling av gratis prøvetilgang, se kommentarutgaver.no. LES MINDRE Forlagets omtale Denne kommentarutgaven behandler de tolkningsspørsmål som lovene kan reise. Spørsmålene er besvart med utgangspunkt i lovtekst, lovforarbeider, rettspraksis, teori og den aksjerettslige tradisjon, slik denne er videreført fra eldre aksjelover.Denne boken er også tilgjengelig i ajourført utgave på kommentarutgaver.no, Universitetsforlagets digitale juridiske bibliotek. Tjenesten er fullt søkbar og knyttet opp mot LovdataPro. For mer informasjon og bestilling av gratis prøvetilgang, se kommentarutgaver.no.

  Alternative utgaver
  Aksjeloven og allmennaksjeloven, lov 13.... Magnus Aarbakke
  Forventes i salg 02.05.2017
  Innbundet, Bokm...
  2 499,-
  Kjøp