Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Haugenbok.no Fagbøker Språk Il quaderno d'italiano

  Il quaderno d'italiano

  Il quaderno d'italiano

  Il quaderno d'italiano (esercizi di grammatica italiana, di livello elementare e intermedio, con chiavi e vocabolario = øvelser i italiensk grammatikk, på grunn- og mellomtrinn, med fasit og ordliste)

  Forfatter Latina forl.

  Levering 2-12 dager

  235,- Nå 203,-

  ISBN:

  9788291849027

  Forlag:

  Latina forl.

  Trykkeår:

  2010

  Utgitt:

  2003

  Utgave:

  1

  Sider:

  123

  Alder:

  Voksen

  Språk:

  Bokmål og Italiensk

  Il quaderno d'italiano
  Latina forl.
  9788291849027

  Haugenboks omtale:

  Inneholder en samling øvelser i italiensk grammatikk på grunn- og mellomtrinn. Haugenboks omtale Inneholder en samling øvelser i italiensk grammatikk på grunn- og mellomtrinn.

  Forlagets omtale:

  En samling av øvelser i italiensk grammatikk, på grunn- og mellomtrinn, utarbeidet med sikte på å integrere - og dermed .komplettere. - Il libro d.italiano, kurs for norske studenter som ble allerede solgt i ca. 2000 eksemplarer over hele Norge og som brukes mest på alle typer skoler inkludert LES MER universiteter. IL QUADERNO D.ITALIANO, med ca. 200 øvelser, ordlisten og fasit, gir elevene anledning til å øve i grammatikk uten lærerens hjelp. LES MINDRE Forlagets omtale En samling av øvelser i italiensk grammatikk, på grunn- og mellomtrinn, utarbeidet med sikte på å integrere - og dermed .komplettere. - Il libro d.italiano, kurs for norske studenter som ble allerede solgt i ca. 2000 eksemplarer over hele Norge og som brukes mest på alle typer skoler inkludert universiteter. IL QUADERNO D.ITALIANO, med ca. 200 øvelser, ordlisten og fasit, gir elevene anledning til å øve i grammatikk uten lærerens hjelp.