Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Fagbøker Språk Il quaderno d'italiano

Il quaderno d'italiano

Il quaderno d'italiano

Il quaderno d'italiano (esercizi di grammatica italiana, di livello elementare e intermedio, con chiavi e vocabolario = øvelser i italiensk grammatikk, på grunn- og mellomtrinn, med fasit og ordliste)

Forfatter Latina forl.

Levering 2-12 dager

235,-

ISBN:

9788291849027

Forlag:

Latina forl.

Trykkeår:

2010

Utgitt:

2003

Utgave:

1

Sider:

123

Alder:

Voksen

Språk:

Bokmål og Italiensk

Il quaderno d'italiano
Latina forl.
9788291849027

Haugenboks omtale:

Inneholder en samling øvelser i italiensk grammatikk på grunn- og mellomtrinn. Haugenboks omtale Inneholder en samling øvelser i italiensk grammatikk på grunn- og mellomtrinn.

Forlagets omtale:

En samling av øvelser i italiensk grammatikk, på grunn- og mellomtrinn, utarbeidet med sikte på å integrere - og dermed .komplettere. - Il libro d.italiano, kurs for norske studenter som ble allerede solgt i ca. 2000 eksemplarer over hele Norge og som brukes mest på alle typer skoler inkludert LES MER universiteter. IL QUADERNO D.ITALIANO, med ca. 200 øvelser, ordlisten og fasit, gir elevene anledning til å øve i grammatikk uten lærerens hjelp. LES MINDRE Forlagets omtale En samling av øvelser i italiensk grammatikk, på grunn- og mellomtrinn, utarbeidet med sikte på å integrere - og dermed .komplettere. - Il libro d.italiano, kurs for norske studenter som ble allerede solgt i ca. 2000 eksemplarer over hele Norge og som brukes mest på alle typer skoler inkludert universiteter. IL QUADERNO D.ITALIANO, med ca. 200 øvelser, ordlisten og fasit, gir elevene anledning til å øve i grammatikk uten lærerens hjelp.

Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.