Nå begynner vi! - ordliste, for deg som skal begynne å lære norsk, nivå A1-A2, norsk-tysk, tysk-norsk = Vokabelliste : Norwegish-Deutsch, Deutsch-Norwegisch | Victor Hansen | 9788232104161 - Haugenbok.no
Ny kunde? Registrer deg her!

Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
Registrer deg her
Velg kundetype:
E-post:

Haugenbok.no Fagbøker Språk Nå begynner vi!

Nå begynner vi!

Nå begynner vi!

Nå begynner vi! (ordliste, for deg som skal begynne å lære norsk, nivå A1-A2, norsk-tysk, tysk-norsk = Vokabelliste : Norwegish-Deutsch, Deutsch-Norwegisch)

Forfatter Akademika

Levering 2-6 dager

169,- Nå 144,-

ISBN:

9788232104161

Forlag:

Akademika

Trykkeår:

2014

Utgitt:

2014

Utgave:

1

Vekt:

198 gr

Alder:

Voksen

Serie:

Nå begynner vi!

Språk:

Bokmål og Tysk

Nå begynner vi!
Akademika
9788232104161

Forlagets omtale:

Nå begynner vi! er et læreverk for deg som skal begynne å lære norsk. Verket er en læringspakke bestående av grunnbok, arbeidsbok og nettressurser. Nå begynner vi! passer for studier ved ulike læresteder som tilbyr norskkurs både i Norge og i utlandet, og for studier ved universiteter og høyskoler. LES MER Nå begynner vi! er første del av tre læreverk for de ulike nivåene i norskopplæringen. Denne ordlista er til hjelp for tyske brukere av Nå begynner vi!. Boka inneholder norsk-tysk og tysk-norsk ordliste, grammatisk informasjon m.m. Nye ord presenteres kapittel for kapittel. LES MINDRE Forlagets omtale Nå begynner vi! er et læreverk for deg som skal begynne å lære norsk. Verket er en læringspakke bestående av grunnbok, arbeidsbok og nettressurser. Nå begynner vi! passer for studier ved ulike læresteder som tilbyr norskkurs både i Norge og i utlandet, og for studier ved universiteter og høyskoler. Nå begynner vi! er første del av tre læreverk for de ulike nivåene i norskopplæringen. Denne ordlista er til hjelp for tyske brukere av Nå begynner vi!. Boka inneholder norsk-tysk og tysk-norsk ordliste, grammatisk informasjon m.m. Nye ord presenteres kapittel for kapittel.

Emner: Norsk språk