Hvorfor registrere deg?
Haugenbok.no› Fagbøker› Økonomi og Ledelse› Planlegging og drift av hoteller og restauranter
ISBN: |
9788258406171 |
Forlag: |
Yrkeslitteratur |
Trykkeår: |
2012 |
Utgitt: |
2012 |
Utgave: |
1 |
Sider: |
274 |
Vekt: |
560 gr |
Alder: |
Voksen |
Denne boka handler om hvordan vi kan planlegge og drive kommersielle bedrifter på en lønnsom måte. Målet er å gi leseren en grunnleggende forståelse for fagfeltet, både teoretisk og praktisk. Den er skrevet for alle som arbeider med serviceledelse, og særlig de som utdanner seg i reiselivsnæringen. … LES MER Ledere og mellomledere i hotell- og restaurantbransjen, studenter ved høgskoler, fagskoler og deltagere på kurs i etter- og videreutdanning vil ha glede av boken. Den bør med andre ord være interessant for alle som ønsker å tjene mer penger ved effektiv planlegging og drift av servicebedrifter. LES MINDRE
Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!