Bok
Forfatter
Emner
Omtaler

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:

  Haugenbok.no Fagbøker Helse- og sosialfag Sosialt arbeid Nevropsykologisk utredning av demens hos personer med utviklingshemning

  Nevropsykologisk utredning av demens hos personer med utviklingshemning

  Nevropsykologisk utredning av demens hos personer med utviklingshemning

  Nevropsykologisk utredning av demens hos personer med utviklingshemning (repetert testing ved kartlegging av funksjonssvikt)

  Forfatter Nasjonalt kompetansesenter for aldring og helse

  Levering 2-12 dager

  70,- Nå 59,-

  ISBN:

  9788280611734

  Forlag:

  Nasjonalt kompetansesenter for aldring og helse

  Trykkeår:

  2012

  Utgitt:

  2012

  Utgave:

  1

  Sider:

  28

  Alder:

  Voksen

  Serie:

  Rapport. Nasjonalt kompetansesenter for aldring og helse

  Nevropsykologisk utredning av demens hos personer med utviklingshemning
  Nasjonalt kompetansesenter for aldring og helse
  9788280611734

  Forlagets omtale:

  Levealderen for personer med utviklingshemning har økt betydelig de siste årtier. Med høyere alder øker også risiko for ulike demensskdommer. Fram til idag har det vært mangel på gode norske diagnose- og screeningverkstøy for å fange opp tegn på utvikling av deemsnsykdom hos personer med LES MER utviklingshemning. Nasjonalt kompetansesenter for aldring og helse gjennomførte på oppdrag av Sosialdepartementet i perioden 2004-2008 et utviklingsprogram om aldring hos mennesker med utviklingshemning (UAU). Ett av målene med programmet var å utvikle bedre diagnoseverktøy ved demens. For å utvikle dette ble det etablert prosjektsamarbeid med Habiliteringsavdelingen.ved daværende Sykehuset Buskerud HF, der det var en avdeling med lang erfaring innen fagområdet Resultatet av prosjektet presenteres i denne rapporten.. LES MINDRE Forlagets omtale Levealderen for personer med utviklingshemning har økt betydelig de siste årtier. Med høyere alder øker også risiko for ulike demensskdommer. Fram til idag har det vært mangel på gode norske diagnose- og screeningverkstøy for å fange opp tegn på utvikling av deemsnsykdom hos personer med utviklingshemning. Nasjonalt kompetansesenter for aldring og helse gjennomførte på oppdrag av Sosialdepartementet i perioden 2004-2008 et utviklingsprogram om aldring hos mennesker med utviklingshemning (UAU). Ett av målene med programmet var å utvikle bedre diagnoseverktøy ved demens. For å utvikle dette ble det etablert prosjektsamarbeid med Habiliteringsavdelingen.ved daværende Sykehuset Buskerud HF, der det var en avdeling med lang erfaring innen fagområdet Resultatet av prosjektet presenteres i denne rapporten..

  Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert!

  Noe gikk galt, vennligst prøv igjen senere.
  Suksess! Du er nå meldt på nyhetsbrevet
  Du er allerede mottaker av nyhetsbrevet vårt.