Bok
Forfatter
Emner
Omtaler
0

   

  Ny kunde? Registrer deg her!

  Hvorfor registrere deg?

  • Raskere utsjekk
  • Se logg over tidligere kjøp
  • Motta gode tilbud og anbefalinger
  Registrer deg her
  Velg kundetype:
  E-post:

  Haugenbok.no Fagbøker Økonomi og Ledelse Økonomi / regnskap / revisjon Finansiell rapportering og analyse = Financial reporting and analysis

  Finansiell rapportering og analyse = Financial reporting and analysis

  Finansiell rapportering og analyse = Financial reporting and analysis

  Finansiell rapportering og analyse = Financial reporting and analysis

  Forfatter Cappelen akademisk

  Levering 2-6 dager

  599,- Nå 518,-

  ISBN:

  9788202245979

  Forlag:

  Cappelen akademisk

  Trykkeår:

  2016

  Utgitt:

  2005

  Utgave:

  13

  Sider:

  323

  Vekt:

  618 gr

  Alder:

  Voksen

  Serie:

  Finansregnskap, finansiell rapportering og analyse

  Språk:

  Bokmål og Engelsk

  Finansiell rapportering og analyse = Financial reporting and analysis
  Cappelen akademisk
  9788202245979

  Haugenboks omtale:

  Boka tar opp grunnleggende problemstillinger innen finansregnskap, slik at analyser skal kunne gjøres med innsikt og forståelse. Boka inneholder en rekke eksempler og har oppsummerende spørsmål og svar til hvert kapittel. Boka egner seg for studenter på høyt bachelor- eller mastergradsnivå innen reg LES MER nskap, revisjon og finans. Har ordforklaringer og stikkordregister. LES MINDRE Haugenboks omtale Boka tar opp grunnleggende problemstillinger innen finansregnskap, slik at analyser skal kunne gjøres med innsikt og forståelse. Boka inneholder en rekke eksempler og har oppsummerende spørsmål og svar til hvert kapittel. Boka egner seg for studenter på høyt bachelor- eller mastergradsnivå innen regnskap, revisjon og finans. Har ordforklaringer og stikkordregister.

  Forlagets omtale:

  Denne boken erstatter Finansregnskap med analyse Del II, men er i realiteten en helt NY bok som tar hensyn til den globale harmoniseringen av finansiell rapportering gjennom IFRS, International Financial Reporting Standards. IFRS styrer f.o.m. 01.01.05 den finansielle rapporteringen for børsnoterte LES MER konsernforetak, og andre foretak kan også velge en slik styring. Regnskapsloven er revidert på grunn av den nye globale reguleringen, og disse endringene er det tatt hensyn til. I denne nye boken har forfatteren tatt konsekvensen av at engelsk terminologi dominerer regnskapsfeltet stadig mer. Hele kapitler og deler av kapitler er derfor på engelsk. Samtidig er målsettingen at sentrale ord og uttrykk alltid er markert både på norsk og på engelsk. Denne boken er således en nyskapning i norsk faglitteratur. Som vedlegg følger en engelsk/norsk-ordliste med nærmere 500 ord og uttrykk innen finansiell rapportering. Som en viktig del i tilegnelsen av stoffet har amanuensis Oddbjørn Sættem utarbeidet boken Bedriftens finansregnskap ? en caseorientert tilnærming. Boken egner seg for studenter på høyt bachelor- eller mastergradsnivå innen regnskap, revisjon og finans. LES MINDRE Forlagets omtale Denne boken erstatter Finansregnskap med analyse Del II, men er i realiteten en helt NY bok som tar hensyn til den globale harmoniseringen av finansiell rapportering gjennom IFRS, International Financial Reporting Standards. IFRS styrer f.o.m. 01.01.05 den finansielle rapporteringen for børsnoterte konsernforetak, og andre foretak kan også velge en slik styring. Regnskapsloven er revidert på grunn av den nye globale reguleringen, og disse endringene er det tatt hensyn til. I denne nye boken har forfatteren tatt konsekvensen av at engelsk terminologi dominerer regnskapsfeltet stadig mer. Hele kapitler og deler av kapitler er derfor på engelsk. Samtidig er målsettingen at sentrale ord og uttrykk alltid er markert både på norsk og på engelsk. Denne boken er således en nyskapning i norsk faglitteratur. Som vedlegg følger en engelsk/norsk-ordliste med nærmere 500 ord og uttrykk innen finansiell rapportering. Som en viktig del i tilegnelsen av stoffet har amanuensis Oddbjørn Sættem utarbeidet boken Bedriftens finansregnskap ? en caseorientert tilnærming. Boken egner seg for studenter på høyt bachelor- eller mastergradsnivå innen regnskap, revisjon og finans.

  Emner: Regnskap